Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » "Bajszomat" hogy lehetne...

"Bajszomat" hogy lehetne leszednem? 11/L

Figyelt kérdés
Nem olyan, mint egy férfinek, csak egy kicsit látszódik de engem nagyon zavar. Gondolom azt nem tudom borotválni.
2011. jún. 27. 10:30
 1/7 komasa ***** válasza:
Véletlenül se borotváld le, mert meg fog erősödni. A kozmetikus pillanatok alatt elintézi gyantával, vagy vásárolhatsz magadnak arcra való gyantázó szettet, amivel te is pillanatok alatt meg tudod oldani. A család idősebb tagjaitól kérj bátran segítséget, az is lehet, hogy mondjuk anyukádnak (vagy a családban valakinek) van is otthon erre alkalmas "szerszáma".
2011. jún. 27. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyantáztasd le, vagyis ezt mondanám egy 14+ lánynak. Szerintem neked nem látszik ha szőke. Ha sötét és nagyon zavar és kibírod a gyantát, menj el kozmetikushoz.
2011. jún. 27. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:

lehet kapni a dm-ben hideggyanta csíkokat

azzal próbálkozhatsz de tényleg csak akkor ha nagyon zavar

2011. jún. 27. 10:41
 4/7 A kérdező kommentje:
hát nagyon nem szőke. :S úgy középen még igen, de aztán s szélein nagyon nem. :(
2011. jún. 27. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem először menj el kozmetikushoz, tőle ellesheted hogy kell, aztán igen: a dm-ben lehet kapni külön "bajuszra" hideggyanta csíkokat.
2011. jún. 27. 10:59
 6/7 anonim válasza:
Borotva=tabu vagyis ez kizárt.A kozmetikus két módszerrel dolgozhat szerintem.Gyantázhat ill. szőkíthet gyantázásnál olyan érzés mintha égetne a helye,utána ha érzékeny a bőröd kipattoghat ezért kenni kell valami krémmel.Szőkítésnél egy kékes színű nem túl jó illatú krémet ken fel,majd kis idő mulva egy szerűen letörli.A gyantázás után ritkább lesz de neked inkább a szőkítést ajánlom ha nem zavar a szőke "bajusz".
2011. jún. 28. 20:57
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon érzékenybőröm van, ha a lábamat borotválom, mindig megvágja a penge, pedig nem vagyok borotválásban kezdő. :S marad a szőkítés inkább. :)
2011. jún. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!