Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A háziorvos írhat fel olyan...

A háziorvos írhat fel olyan gyógyszert amitől kevesebb menstruációm van?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen fajtát?(Nem szeretnék fogamzásgátlót szedni).
2009. márc. 25. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlót kivéve nem nagyon van gyógyszer amivel a mennyiséget csökkenteni lehet. Nem tudom mennyit jelent az a nagyon sok. Lehetnek olyan nőgyógyászati problémák amik mögött állhat a szokásosnál több vérzés. Az ilyen problémák kizárása miatt a háziorvos helyett nőgyógyászhoz kellene fordulni.
2009. márc. 25. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy csak te érzékeled soknak , szerintem ebben a témába a nőgyógyászodat keresd fel. Vagy ha még nincs nőgyógyászod akkor keres egyet :)
2009. márc. 25. 21:05
 3/8 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom is azt mondta hogy sok van(amiből elmondtam).Most nem tudok elmenni hozzá mert 1 hónap szabadságom van,és nem akarok más orvoshoz menni.Ezért gondoltam a háziorvosra.
2009. márc. 25. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nőgyógyászhoz menj. Mit jelent az a "sok", amit csökkenteni szeretnél? Hány napig tart a vérzésed, milyen intenzitással, és hány éves vagy?
2009. márc. 25. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok,és 5-6 napig tart.Mennyit szeretnék csökkenteni?Hogy ne kelljen 1 óránként cserélnem.Lett egy másik munkahelyem és nem mehetek óránként wc-re cserélni.Amikor megvan 3napig óránként kell cserélnem(éjszaka is).
2009. márc. 25. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Van az az extra super o.b., vagy ilyesmi, nagyobb a supernél. Amit szülés után használnak. Nem utalt ezzel a nődoki kórházba? Már el kellett volna vérezned.
2009. márc. 25. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

mivel gondolom hormontartalmu a gyogyszer, a haziorvos nem irhatja fel, mivel nem tud kellokeppen kivizsgalni. o csak kuldo papirt tud adni a szakorovosi rendelesre.

szerintem ha nem tudod kivarni az 1 honapot menj masik nodokihoz es kerd meg h irjon orvosi tajekoztato levelet h a "standard" dokidat tudja a suzkseges informaciokat. es 2 velemeny sosem art.

2009. márc. 25. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, elképzelhető, hogy ő is tud valamit tanácsolni, legrosszabb esetben visszaküld a nőgyógyászhoz.
2009. márc. 26. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!