Hogyan múlik el gyorsabban?
Figyelt kérdés
Két hónapig kimaradt a menstruációm (fogyás, stressz, lelki gondok miatt). Most megjött, persze a legrosszabbkor, holnap/holnapután szóbelizem. Na most, nekem az első pár napban nagyon erős szokott lenni. Mit csinálhatok, hogy hamarabb elmúljon, illetve hogy kevesebb legyen? A futás és a sok folyadékbevitel tényleg segít? Ötleteket várok. Köszönöm.2011. jún. 23. 13:25
2/6 anonim válasza:
Én a citromról hallottam, de lehet hogy tévedek. Ezt eléggé nehéz befolyásolni . Öltözz szellősen (ha lehet) használj tampont, tegyél hozzá betétet is, hogy biztonságosabb legyen. Mást nem nagyon tudsz tenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi.:)Akkor tutira nem lesz tőle erősebb? A sporton belül a futás jó?
2011. jún. 23. 13:36
4/6 A kérdező kommentje:
A szellős öltözködés aligha fog menni, passzos fekete nadrág...legjobb :/ Mást tényleg nem tudok tenni, csak azt az egy órát bírja ki míg bent vagyok... am köszi.:)
2011. jún. 23. 13:38
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:D
2011. jún. 23. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!