30-35 fölötti nők! Van itt olyan, aki nem jár évenkénti nőgyógyászati szűrésre (vagy egyáltalán nem jár), vagy akárki ismerős?
Meglehet, hogy félreértettük egymást.
Azért köszönöm a válaszokat.
Én is sokáig halogattam, bár még huszonéves vagyok (a vége felé), a nővér elég nagy szemeket meresztett, mikor közöltem, hogy most vagyok először nőgyógyásznál. Fura, mert anyukám rendszeresen jár, viszont sem engem, sem a nővéremet nem küldte/vitte el nődokihoz.
Aztán magamtól szégyenlős voltam és félénk, anyu előtt is kínos lett volna, míg együtt laktunk, meg a dokitól is féltem. Aztán utóbb már az tartott vissza, hogy ennyi idősen már ciki elmenni elsőre. (Az is volt, csak mostanra nőtt be a fejem lágya annyira, hogy ez nem érdekel túlzottan.)
Egyébként azt kell látnod, hogy Anyud és Nagyid is felnőtt nők. Az ő döntésük, mit tesznek a testükkel és mikor.
De az Anyukád mennyi idős?
Azért nem ártana néha elmenni (ha nem is évente
Meg a nagymamának sem árt oda ellátogatni néha-néha
Van panaszuk?
Mondjuk én sem megyek évente
(ha nincs panasz) -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!