Milyen méretű tampont válasszak? Mekkora a különbség a mini és a normál között?
Már húsz felett is vagyok :), élek nemi életet, de eddig betétet használtam inkább, ezért vagyok tapasztalatlan tampon-ügyileg, tényleg nagyon ritkán és az erősebb napokon vettem elő a tampont (akkor tudtam zökkenőmentesen felhelyezni).
Viszont egyre inkább szeretnék áttérni a tamponra, és most még aktuális kérdés is a közelgő nyaralás miatt..
Én is nagyon sokáig kb. mint te korban betétet használtam, először mindig a minit használtam,azzal szoktattam magam igazából de nagyon gyakran kellett cserélnem,így lassan áttértem a normálra. Ma már a narancssárga super-nél tartok. :) :S
Kérdésedre válaszolva: ha az erősebb napokon nem fáj amnyira a normál felhelyezése, inkább azt ajánlom. A mini mellett se szivárog ki, csak abból dupla annyi kell, és dupla annyiszor kell cserélni. Nekem macerás volt, főleg ha mentem vhova.
Mindenesetre a tisztaságit ajánlom hozzá.
Köszönöm. :)
Amúgy a minit mennyivel könnyebb felhelyezni? Van akkora különbség, hogy ezek tudatában azért érdemes kipróbálnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!