Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van a közti vérzés? 8...

Mitől van a közti vérzés? 8 napja múlt el a menstruációm és pecsételő vérzésem van. Ez kb 2 havonta van.

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha fogamzásgátlót szedsz, lehet nem megfelelő a hormontartalma számodra.

Ha nem, akkor is előfordulhat enyhe hormonprobléma miatt, vagy pedig lehet a peteérés jele is, ha csak egy napig és nem nagy mennyiségben van. Méhszájseb is okozhat kisebb vérzést, azt is érdemes megnézetni, biztos rendben van-e. Orvosodnak legközelebb említsd meg mindenképpen, de nem kell megijedned tőle.

Érdemes utánanézni milyen gyógyteákat ajánlanak menstruáció előtt , és után, azok is helyretehetik gyógyszer nélkül a szervezetet. (pl. cickafark, palástfű)

2009. márc. 24. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt régebben két vérzés között pecsételő. A C vitamin sokat segített. De egyébként több oka is lehet, szóval ha még C vitamin szedés mellett is fennáll hosszú távon, érdemes elmenni nőgyógyászhoz. Nekem elmúlt a C vitamintól, szóval nekem már erre nem volt szükségem. Azt is el tudom képzelni, hogy a stressztől kialakulhat ilyen panasz.
2009. márc. 25. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
mi köze a c vitaminnak a közti vérzéshez?
2010. jún. 1. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom a pontos osszefuggest elmagyarazni. Nekem egy ismerosom javasolta anno a C vitamin szedeset, mert hogy ennek hianya ilyet kivalthat, es nekem segitett. Beszeltem orvossal, aki azt mondta, hogy akinel gyakori az ilyen kozti verzes, az nem normalis es akar a gyereknemzest is megneheziti. En szedtem a C vitamint, elmult ez a kozti pecsetelo verzes. Azota mar gyerekem is szuletett.

2-dik voltam

2010. jún. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!