Hüvelyen apró kis hólyagok? Mi lehet ez? Kicsit ég is?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 23:22
1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést de így volt a legegyszerűbb leírnom. Még ilyenem soha nem volt így nem is tudom, mit tegyek. Nőgyógyászhoz elmennék de 1 hónapra adnak időpontot.
2011. jún. 21. 23:29
2/8 anonim válasza:
Herpesz is lehet. Bizony, nemi szerveken is előfordulhat.
[link] A herpes genitalis szerintem az ide vágó rész.
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz. Mondd meg, hogy sürgős, nem csak általános kivizsgálás lenne. Ilyenkor szoktak adni időpontot hamarabbra is.
3/8 anonim válasza:
Próbálj elmenni időpont nélkül, és mondd, hogy sürgős.
4/8 A kérdező kommentje:
Fel hívtam a nőgyógyászatot és nem vizsgáltak meg. Kérdeztem, és ha ügyeletre mennék akkor megvizsgálnak? Erre ők azt mondták ilyen esetbe, nem vizsgálnak ki. Tejesesen felháborodtam!! Így az csinálom mivel fontos az egészségen magánrendelésre megyek ki fizetek 6000ft-ot mert az itteni orvosok ennyire foglalkoznak a betegekkel. Pedig az a 6000 ft az nekünk most sok pénz mert így is alig élünk meg abból a kis pénzből amit kapunk a párommal együtt.
2011. jún. 22. 12:22
5/8 anonim válasza:
Próbálkozz meg a településeden a beosztott nőgyógyászattal. Elvileg ott mindenkit el kell látniuk, időpont nélkül. Vagy bármely kórház nőgyógyászatán. Ki kell vizsgálniuk!!!
6/8 anonim válasza:
Menj el bármelyik nőgyógyászatra és ki kell hogy vizsgáljanak időpont nélkül is! És ami nagyon fontos a párodat is kell kezelni, hogy ne fertőzzétek egymást, hisz ez lehet herpesz vagy gomba is!
7/8 A kérdező kommentje:
Elmentem az orvoshoz tegnap meg is vizsgált hüvelyi gombám van! Fel is írt kenőcsöt, 1 szem gyógyszert és kúpot.
2011. jún. 24. 12:29
8/8 anonim válasza:
örülök, hogy sikerült ilyen hamar bejutnod a dokihoz, és jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!