Normális dolog, hogy 18 évesen még mindig nem állt be a ciklusom?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 15 éves korom óta menstruálok, valamikor 25 napra jön meg, van, hogy 35 felett, jelenleg is a 36. napon tartok. Elmúlt héten gyakran volt "majdnem megjön" érzésem, de aztán mégsem (mellem is érzékenyebb stb). Elmúlt 2 hónapban 28.napra jött meg, most meg nemtudom, hogy miért nem. 2 hónapja nicns kapcsolatom, azóóta már 2szer erősen megjött és vettem tesztet is, hogy ezt kizárjam, 2 negatív, tehát terhesség nem lehet a dologban.
Mit kéne tennem? Tudok egyáltalán valamit tenni?
2009. márc. 24. 15:09
1/2 anonim válasza:
Igyál cickafark teát, az beállítja a ciklust. Napi két csészével reggel és este. Kb két teáskanál(műanyag kanál ez fontos) ezt leforrázod 2-3 dl vízzel. Nem túl jó az íze, de meg lehet szokni. Ha ez sem segít keress fel egy nődokit!
2/2 anonim válasza:
Szia !Nekem is így volt a ciklusom évekig!Majd miután megszültem a fiamat napra pontosan 28 napra jön meg azóta is.De te menj el nőgyógyászhoz,biztos tud valami gyógyszert adni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!