14 éves lány vagyok (táncolok, ha esetleg ez befolyásol vmit), még nem jött meg, de nem is szeretném. Hogyan lehetne késleltetni?
Azt hiszem van mit megbeszélned az anyukáddal. A menstruáció nem rossz, hanem a terméshzetes érési folyamat része.
Nem mondom hogy egy sétagalopp, de nők milliárdjai esnek túl rajta havonta. Lévén hogy csak pár napig tart, ki lehet bírni ezt az időszakot strand nélkül is. Ha pedig majd tampont használsz, akkor lehet vele strandolni is.
Előjelei? Változó. Nekem nincsenek előjelei. megjön, és kész. De amúgy egduzzadhatnak a melleid, kikerekedhet kicsit a hasad, kicsit fájhat is.
De ismétlem, ez egy természetes folyamat.
ne aggódj,nem olyan rossz az.
Jó,értem,hogy félsz,de fölösleges...Nekem pl. elmentünk nyaralni du. odaértünk kipakoltunk lementünk a strandra.Másnap reggelre megjött...Elég szar egy nyaralás volt:S
De ne aggódj,különböző jelei lehetnek,de nem biztos,hogy lesz!
Beszélgess róla anyukáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!