Kb 6 éve a folyásom minden hónapban legalább pár napot, nagyon erős, büdös szagú és mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok és a második gyerekem után 1-2 évvel kezdődött..de nem tart egész hónapban hanem általában a menses után 1,5-2 héttel jelentkezik,és pár napig is eltart...orvosnál még nem voltam..de van olyan is amikor a végbél nyílásomban azt érzem hogy hatalmasat nyilal,esetleg többször is...és ez mitől van???segítsen valaki megválaszolni ha volt már ilyen problémája....köszönöm...odri6662009. márc. 24. 07:40
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem itt senki nem fog tudni segíteni neked ebben, mindenképp dokihoz kellene menned. Sőt, nem szabadott volna eddig húzni. Orvos biztos tud segíteni neked..
2/3 anonim válasza:
Az ovulációd időpontjában jelentkezik a folyás. Akkor minden nőnek nagyobb a folyása. Szaga utalhat valamilyen gombás fertőzésre. Menj el dokihoz, majd felír valamilyen gyógyszert és elmúlik.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...gondolom hogy lehet v.milyen fertőzés...azért még várok válaszokat..
2009. márc. 24. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!