Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Herpeszt kimutató vizsgálat?

Herpeszt kimutató vizsgálat?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még herpeszem, így azt sem tudtam milyen is. Egy délutánra egy kis piros folt jelent meg a számon, de azt gondoltam egy kis pattanás alakul ki. A probléma az, hogy én aznap éjjel együtt voltam a párommal, aki meg is csókolt és orális érintkezés is történt közöttünk. Másnap délutánra láttam, hogy ez nem pattanás hanem pici hólyagok jelentek meg, és rájöttem mi is ez valójában. Nagyon megijedtem, mert tudom hogy a herpesz fertőző és nagyon félek, hogy átadhattam a páromnak, esetleg még a nemi szervén is megjelenhet. Mennyi az esélye, hogy megfertőztem? Minden esetben átadható a herpesz, vagy ez függ a másik immunrendszerének állapotától és egyéb tényezőktől? Nagyon bánt a dolog, de nem tudtam hogy ez herpesz amikor megjelent, mivel soha életemben nem volt rajtam... :-(

Van valakinek hasonló tapasztalata esetleg? A másik fontos kérdésem, hogy van e olyan szűrés/vizsgálat ami kimutatja,hogy a szervezetemben benne van e genitális herpeszt okozó HSV-2-es vírus???

2011. jún. 20. 14:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!