Mi a fene az a pattanásszerű dolog a mellbimbó udvarában?
Valoszinuleg begyulladt az egyik kis szortuszod. Teljesen artalmatlan, de tenyleg ne piszkald. Nekem is volt ilyen meg fiatalabb koromban, es bizony en nem tudtam, hogy nem erdemes piszkalni, es nagyon csunyan, hegesen gyogyult be. Ne packazz a szortuszo-gyulladassal!
Amit tehetsz: arclemosoval mosd at, vagy akarmivel, amivel az arcod is kened pattanas-ugyben.
A mellbimbón mióta van szőrtüsző?
Egyébként nekem is van ilyen a mellemen, régen én is nyomkodtam, de mostmár békén hagyom, mert évek óta ott van... Remélem tényleg nem ártalmas..
Szóval nyugi, nem vagy egyedül! :)
Én is találtam a pattanást a bal mellbimbómon. Teljesen olyan, mint egy ártalmatlan sárga pattanás, amit ki szoktunk nyomni, én meg is tettem. Abban biztos vagyok, hogy nem mirigy, mert azoknak teljesen más a színűek.
Inkább valóban olyan, mint egy szőrtüsző gyulladás.
Remélem nem okoztam nagyobb gondot vele, hogy kinyomtam, és nemsokára megszűnik a duzzanat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!