Kirándulni voltunk és egy szakadékban amikor csúsztunk le, nagyon beütötöttem a puncim. Meg vagyok ijedve, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egy kicsit vérzett, és amikor már hazaértünk láttam, hogy nem "kívül" szakadt fel, hanem belül kékes-pirosas kicsit meg egy nagyon picit véres is, ahonnan jön a menstruációs vér. Meg fáj is...
Ugye nem lesz semmi gond, és begyógyul mintha a lábamat vertem volna be? :(
17/L
2011. jún. 19. 07:41
1/3 anonim válasza:
Ha holnapig nem lesz jobb, menj orvoshoz! Addig is mosogasd kamillával.
2/3 anonim válasza:
Olyan mint ha a lábadon lenne seb, csak a hüvelyből jöhetnek le bacik erre kell vigyázni.
Tartsd tisztán a sebet, borogasd kamillával, vagy nagyon híg hipermangán oldattal csak vigyázz a hüvelybe ne kerüljön.
Lehetőleg 1-2 napig ne vegyél fel bugyit sem.
Hamar begyógyul ne izgulj:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok :)
2011. jún. 19. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!