Normális, hogy 15 napja menstruálok?
12 éves korom óta menstruálok,az első 1-2 évben rendszertelen volt,1 hónapban többször megjött,stb,ami természetes.
Általában 6-7 napig tart és bordós színű,most viszont sima piros,mit a vízfesték,bár lehet,hogy mert többet iszok,már ha ez számít.Szűz vagyok,ha ez befolyásol valamit.
16/L
3. válaszoló vagyok
Hát nem tudom, az én háziorvosom nem foglalkozna velem, ha erről panaszkodnék neki. Küldene nőgyógyászhoz.
Nem akarok nőgyógyászhoz menni,nem szeretném,hogy nyúlkáljanak bennem,inkább várok,félek a nőgyógyásztól.:(
De köszi a válaszokat.
Most először tart 15 napig.Máskor is előfordult már,hogy tovább tartott,de csak 1-2 nappal.
Egyébként igaz,hogy ha valaki lelkileg rosszul van,akkor húzódhat? Olvastam ilyesmit,és én most eléggé padlón vagyok,szóval ez befolyásolhatja,vagy hülyeség?
Szia,
Szerintem is menj el nőgyógyászhoz.Ilyesmivel nem érdemes kisérletezgeti/várni stb,mert lehet még rosszabb lesz.Biztosan nincsen komolyabb problémád,de lehet gyógyszert javasol majd.Probléma nélkül is érdemes évente elmenni nőgyógyászhoz,ennyivel tartozol magadnak,a testednek,hiszen jobb a bajt megelőzni.
Vannak nagyon aranyos,normális,akár nő nőgyógyászok(én is tudok egy nagyon jó,fiatal Doktornőt ajánlani,ha szeretnéd).
Hát köszi,de igazából akkor nem is érdekel,ha nőgyógyászhoz kell menni,hogy mi van velem.
Komoly baj úgy sem lehet,ha meg mégis,kit érdekel.
Azért köszi
A válaszodból kiderül,hogy nem vagy normális....
A Te életed,azt csinálsz,amit akarsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!