Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyen létezik? (Hüvelygomba)

Ilyen létezik? (Hüvelygomba)

Figyelt kérdés
Körülbelül másfél hete, hüvelygombám volt. Canesten combi-val kezeltem, el is múlt tőle. 3-4 napra rá megint viszketésre ébredtem. Visszaadhatta-e nekem a párom azalatt a 3-4 nap alatt amikor együtt voltunk és ha igen, akkor lehetséges az, hogy ilyen rövid idő alatt megint kiújult?
2011. jún. 16. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Nem véletlenül kell a fiút is minden esetben kezelni. Ez a betegtájékoztatóba is le van írva.
2011. jún. 16. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Naná, ha nem kezeltétek a párodat akkor simán vissza adhatta.
2011. jún. 16. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges, ha őt nem kezeltétek, akkor 100%, hogy visszakaptad. De az is valószínű, hogy a Canesten nem hatott, és tul.képpen el sem múlt, csak enyhültek a tünetek.

Doki...

A recept nélküli cuccok a "nem használ, nem is árt" kategóriába tartoznak.

2011. jún. 16. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha, értem, köszi. Csak nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan vissza tudja adni. Egyébként ő is keni magát canestennel, de nem olyan régóta.
2011. jún. 16. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként a gomba elleni kenőcsöt legalább 10 napig kell használni.
2011. jún. 16. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem a gomba nagyon lassan múlt el, egy kezelés elég se volt. nagyon ragaszkodik sajna a fránya az emberhez. amit nekem ajánlottak és bejött van valami Aloe Veras zold krém, gél állagú, abból kellett hüvelykúpot gyártsak méghozzá olymódon, h kinyomtam egy keveset egy tiszta felületre és betettem a hütőbe, az megdermedt és utána felhelyeztem a hüvelyembe. már nem emlékszem sajna mennyi ideig kellett használnom de hatott.
2011. jún. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!