Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 175 cm-vagyok, és 14 éves...

175 cm-vagyok, és 14 éves lány. Szégyellem a magasságom, mert kitűnök a többiek közül. Normális ez a testmagasság?

Figyelt kérdés
Mit tegyek vagy csináljak, hogy ne érezzem magam kényelmetlen helyzetben, ha van vmilyen program, és nem vagyunk még öten sem, és én vagyok a legmagasabb?
2009. márc. 22. 14:17
1 2
 11/18 anonim válasza:
én 176 vagyok, 18/L, és simán hordok 10 centis magassarkúkat. általában egy fejjel biztosan magasabb vagyok az osztálytársaimnál. de nem érdekel. én örülök, hogy a magasabbak közé tartozom. ;)
2009. márc. 22. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:

176 centi magas, 20 éves lány vagyok. Nagyon-nagyon sokan kérdezték, hogy vagyok képes magassarkút hordani? Olyan kérdezte, aki nálam pár centivel alacsonyabb. Azért mert ilyennek születtem, nem fogok lemondani a nőiességről, ezzel együtt a magassarkúról sem.

Én igazán akkor nyugodtam meg, amikor egy lány állt mellettem a buszon (rajtam szokás szerint 6-8 cm-s sarkú cipő, a lány lapos sarkúban) akinek majdnem csak a válláig értem :D De ettől függetlenül a csaj gyönyörű volt.

Nem a magasságod határoz meg Téged! Próbáld elfogadni, biztosan lesz olyan helyzet, amikor hasznát veszed. pl. eléred a felső polcot is a boltban és nem kell totyorogni, míg találsz valakit aki segít... :))

2009. márc. 22. 22:45
 13/18 A kérdező kommentje:
..és nem gúnyolnak senkit, a magassága miatt ?? :$
2009. márc. 23. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
de igen, de általában az ilyenek csak féltékenységből szerintem....remélem.... :\
2009. márc. 26. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé primitív emberre vall a csúfolás :)
2009. márc. 26. 18:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Haggyad má abba a sírást öcsém, mindenki azt mondja, hogy tuti jó ha magas vagy. Lennél egy napig 140centi, akkor aztán megtanulnád melyik a jobb helyzet:) Örülj magadnak, vegyél pár magassarkút meg rövid szoknyát, aztán figyeld a fiúk reakcióit.
2009. márc. 26. 19:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Azért oltogatni nem kell ... csak véleményt kértem, de nem ily módon...:SS
2009. márc. 27. 14:00
 18/18 anonim válasza:
Figyelj, emiatt ne agodj én 13 éves lány vagyok és 169cm . A körülöttem lévő emberek meg hülye picik :D.Egy ideig engem is baromira zavart . Próbálj magas fiúk/lányok társaságában lenni az nekem sokat szokott segíteni ..és hát a modellek olyan 180 körül vannak és milyen baromijól áll rajtuk minden ruha :)
2014. aug. 24. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!