Mitől lehet bőrkeményedéses a talpam?
ha nem jársz rajta,akkor nem lesz ilyen....
Mindenkinek ilyen a talpa,ezért heti egy áztazás és reszelés és minden nap este jól be kell kenni.
45 éves vagyok,de soha nem láttál sárga bőrt a talpamon. Ha rendesen foglalkozol vele,akkor olyan maradmint egy tinédzsernek.
Vegyél normális cipőt. Az a titka.
Kínai felejtős, bőr cipő, bőr szandál, semmi műanyag. Nem a márka számít viszont.
Olcsó megoldás nincs,. max. reszelgetheted habkővel.
Az ócska cipőktől ilyen, ha normális cipőt hordasz, akkor elmúlik. Csak hát az nem olcsó...
párszáz forintért lehet kapni a gyógyszertárban szalicilsavas ecsetelőt. fülpálcikával bekened,
naponta, és áztatáskor könnyen lejön a vastag bőr is.
ép bőrre ne kend.
Szerintem ez egyénfüggő. Én általában olcsó cipőket hordok mégsem repedezett,száraz a sarkam és a talpam. Pár napja olvastam valahol, hogy a reszelgetés nem elég hidratálni kell. Ha belegondolok ez igaz is, mert a férjemnek valami rettenet volt a sarka, mióta kengetem neki azóta egyáltalán nem repedezett,száraz.
Nekünk a SANA márkájú azt hiszem hidratáló és szagtalanító lábkrém vált be, de a SCHOLL sarokbőr repedés krém is jó csak az jóval drágább és kisebb kiszerelésben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!