Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim gyanta/borotva? Folyt.

Intim gyanta/borotva? Folyt.

Figyelt kérdés

Lányok v. asszonyok !Van olyan közületek, aki nem esik neki naponta alsó tájékának?

Lehet, hogy én vagyok nagyon ódivatú és maradi,de én nem gyantáztatok, nem borotválok odalenn! Régen ez nem volt divat,ma meg szinte mindenki csupaszít.

Oké, van előnye is , de hátránya is bőven.

A pasitok miatt teszitek, vagy van egyéb oka is?

A Jóistenke nem véletlenül teremtette oda a kis szőrzetet,fontos védő szerepe van...többek közt.Vélemények?

2011. jún. 11. 16:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
régimódú szingli nő vagy? :D nagyon úgy fest, úgy beszélsz mint egy ötvenéves ráadásul.. :(
2011. jún. 11. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem bántom az enyémet. Egyszer-kétszer próbáltam, de viszketett, pattanásos lett, másnap már szúrt, brrr.

Bizony, még a fürdőruhából is kilóg, de a vörös pattanások se szebbek. Akinek nem tetszik, ne nézze....

2011. jún. 11. 22:56
 13/13 A kérdező kommentje:

20:18asnak

Nem, nem vagyok se szingli, se régimódi:)nálad ezt jelenti a fogalom, ha vki alul meghagyja amit a természet teremtett?Elég sajnálatos....

Úgy látom, elég sarkalatos indulatkat keltettem ezen véleményemmel:)

2011. jún. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!