Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem fog kiröhögni az orvos?

Nem fog kiröhögni az orvos?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és még szűz :S Csak sima egyszerű vizsgálatra megyek, de félek, hogy megmosolyogja a dolgot vagy akármi, így is elég kínos levetkőzni idegen ember előtt, még a szüleim előtt sem vetkőzök le. Mire kell számítanom?
2011. jún. 10. 10:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Ha kiröhög, akkor nem való orvosnak! Nagyon is tiszteletre méltó, hogy nem fekszel le akárkivel és nem bújsz senkivel ágyba az első szóra.
2011. jún. 10. 11:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem sem fog kiröhögni, ha mégis megjegyzi, mondd azt neki, hogy "Nem szeretem, ha elvesznek a dolgaim, ezért vigyázok rá ennyire", vagy , hogy "Önnek sem tetszene, ha elveszne a tárcája" vagy "Már egyszer elvesztettem, és majd' megőröltem, míg meg nem találtam"...

Elhiszed, hogy egy fél pillanat múlva bekussol? :D

2011. jún. 10. 11:14
 13/20 anonim ***** válasza:

11:14 vagyok

Vagy azt is mondhatod, hogy "Eltűnt, ezért elloptam másét"

2011. jún. 10. 11:15
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: Ezek nagyon jók! :))

Fura lesz, hogy még soha senki nem nyúlt így hozzám és pont egy orvos fog... Kicsit aggódok miatta.

Anyukám orvosához megyek, aki nem magyar, alig beszéli a nyelvet. Remélem azért megérti, hogy mit mondok.

Minden orvos mellett van aszisztens?

Melyik jobb, ha magándokihoz megyek vagy sztk-shoz?

2011. jún. 10. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
magán orvos jobb,ott nincs asszisztens,csak ő van bennt.De sztk-ban is normál helyen az asszisztens csak rögzíti a számítógépbe a dolgokat és a vizsgáló asztal paravánnal,vagy függönnyel van elválasztva,ha nem húznál el szólj a dokinak.Anyukádat remlem kinnt a váróban hagyod,mert elég morbid lenne ha bennt akarna lenni vizsgálat alatt.
2011. jún. 10. 11:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez lett volna a következő kérdésem, hogy akik vinni szokták az anyukájukat (inkább 13-14 évesek), kint szoktak maradni, vagy kíváncsiskodnak?
2011. jún. 10. 11:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Én pár napja voltam először és nővérem bent maradt velem. 19 éves vagyok.

Velem poénkodott az orvos, meg is jegyezte, hogy ha most vagyok először akkor még be is vagyok tojva. hát mondom be.

Az, hogy még szűz vagy egyáltalán nem ciki, szerintem az sokkal gázosabb, hogy manapság már 12-13 évesen aktív szexuális életet élnek a lányok.

A nőgyógyász nem fog nevetni, mégcsak az arcodat sem fogja megjegyezni. Rengeteg puncit lát nap mint nap.

2011. jún. 10. 11:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Anyukáknak nem szokás bent lenni, engem kifejezetten megnyugtatott, hogy ott volt nővérem. Ő nem látott úgy sem semmit. Ezt te döntöd el.
2011. jún. 10. 11:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze hogy ő dönti el,de van ahol nem függönyöznek és azért halál ciki akár anyáról,tesóról van szó,ha szó szerinte szemtanúja.A hideg is kirázzna tőle,az más hogy a pavilon,vagy viszgáló függöny mögött várakozik.De a kérdező is írta eleve szégyenlős,ezért is mondtam jobb ha anyuka kinnt marad,segíteni úgy sem tud.
2011. jún. 10. 12:14
 20/20 anonim válasza:
Ne félj tőle, nem lesz semmi probléma! Vannak tahó orvosok (volt hozzájuk szerencsém), de több a rendes nőgyógyász. Az első vizsgálatom 17 évesen történt, gyakorlatilag félájult voltam (perforált vakbél, de még érlelték pár napig, mire kitalálták, hogy ez a bajom :)), az orvos odavágott egy "terhes vagy?" kérdést, megvizsgált aztán rámnyitotta az ajtót, remélem egy komplett kórház végignézte a vizsgálatot... De rajta már az elején látszott, de muszáj volt, nem volt más elérhető orvos. Azóta már műtöttek is így, úgyhogy abszolút nem kellemes emlék számomra a nőgyógyász, de találtam egy olyat, aki tényleg figyelmes, és nem érzed magad kellemetlenül, már a rendelőjén is látszik, hogy milyen maga az orvos, ha anyukádnak nem volt rá panasza, neked sem lesz. Nyugi! :) Bocsánat, hogy hasznosat nem tudtam írni, csak szerettelek volna megnyugtatni, hogy van pár idióta, de nem minden orvos az.
2011. jún. 10. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!