Tamponnal medencében/Balcsiban fürdeni?
Figyelt kérdés
Én eddig inkább nem mentem vízbe ilyenkor, mert félek, nehogy mégis valami fertőzést elkapjak. Vagy nyugodtan lehetne? Van valami speciális tampon is erre, vagy az csak kismamáknak?
Köszi
2011. jún. 10. 07:49
1/10 anonim válasza:
Te tudod, mennyire vagy érzékeny a fertőzésekre.
Ha amúgy is gyakran elkapsz ilyen-olyan fertőzést, akkor inkább ne menj a vízbe.
2/10 anonim válasza:
Egy óránál tovább ne legyél tamponnal sem a vízben és ha kijössz, azonnal cserélj tampont!
3/10 anonim válasza:
Tavaly én is bemerészkedtem tamponnal a Balcsiba, hát mit is mondjak, úgy megszívta magát vízzel, hogy alig tudtam lerángatni..a színe is zöldes volt..Biztonsági okokból használtam, nem mensi miatt.Ob-volt, én úgy tudom az a legjobb minőségű. Amúgy ennek ellenére sem kaptam semmilyen fertőzést.
4/10 anonim válasza:
Intimtölcsér! Nézz utána! Bár nem olcsó, 11 ezer forint!
5/10 anonim válasza:
Nekem soha semmilyen problémát nem okozott ha tamponnal strandoltam, és a vizet se szívta fel
6/10 anonim válasza:
Hát igen, ilyet én sem tapasztaltam soha :S
Sőt középsuliban kötelező volt az úszás, azokon a napokon is, úgyhogy ott is muszáj volt...
De már számtalanszor strandoltam tamponnal, semmi gond nem volt, nem szívott vizet. :O
Épp ilyen célok miatt IS lett kitalálva.
7/10 anonim válasza:
Ha víz megy bele, akkor rosszul raktad be ...
A sima ob tökéletes rá, csak tényleg cseréld ki ha kijöttél.
8/10 anonim válasza:
Én is mindig strandolok tamponnal, sőt én fürdeni is úgy fürdök és soha nem kaptam el semmilyen fertőzést.
9/10 anonim válasza:
bocsi az offért, de hány óránként kell cserélni, ha tampont használunk?(vízben)
10/10 anonim válasza:
sima tampon is megteszi én supert szoktam lyenkor használni,nem ázik át,biztonságos,ob forever;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!