Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez vajon hüvelygomba?

Ez vajon hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Már régóta van fehérfolyásom, mindig erős volt, de újabban elég savanyú szaga van, viszont nem viszketek. Fogamzásgátló tablettát szedek (volina) úgy tudom ez is közrejátszhat a hüvelygomba kialakulásában. Kb. 2 éve vettek tőlem kenetet, az akkor még nem büdös de nagy mennyiségű fehérfolyásom miatt, de a doki azt mondta semmi bajom nincs.
2011. jún. 9. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha két éve vettek utoljára kenetet, akkor szerintem épp itt az ideje meglátogatni a dokit. Évente javasolt nőgyógyászati ellenőrzésen részt venni. Ha meg ilyesfajta kételyeid támadnak, én pláne javasolnám, hogy keresd fel a dokidat.
2011. jún. 9. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Már bejelentkeztem jövőhét péntekre, de azért kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
2011. jún. 9. 11:53
 3/4 anonim válasza:
Szia! nekem is hasonló problémáim voltak/vannak elég régóta...18 éves vagyok, 13 éves korom óta van menstruációm, és gyakorlatilag ezzel egy időben jelentkezett a fehérfolyásom nekem is...ezt az 5 éves periódust gyakorlatilag úgy tudnám leírni mint te, néha kellemetlen, néha "átlagos" szagú, időnként bő máskor pedig csekély mennyiségű a váladék. Nagyon sokszor fellángolt, és hüvelygomba szerű tüneteim voltak, de számtalanszor voltam nőgyógyásznál, a kenetmintám általában negatív volt, és semmilyen kórokozó vagy baktárium nem található benne, pedig nemrég Győrbe a központi laboratóriumban teljes kivizsgálás alá vonták a kenetet. Én is szedek fogamzásgátlót, ami semmiben nem befolyásolta a folyást, csak abban hogy kellemetlen érzést rossz érzést a jelenlétén kívűl már régóta nem tapasztalok. Nem tudom hány éves vagy, de ez ebben a korban normális, és ha a doki azt mondta nincs bajod, akkor nincs is. Nyugi, ez teljesen természetes! :)
2011. jún. 9. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudok róla hogy a fehérfolyás normális dolog (sajnos) de nagyon bosszantott eddig is, hogy mindennap két tisztasági betétet használok el, ha nincs a bugyimban akkor meg teljesen átázok. Rossz így nyáron is fürdőruhában...És amióta büdi is, egyszerűen nem érdekel, hogy csak tüntessék el. Mert elegem van, hogy felállok egy hosszabb ülés után és zutty, mint mikor megvan a havija az embernek. 19 éves leszek nemsokára és nekem még a menzesz előtt jelentkezett a folyás kb 2 évvel, szval tart már egy jó ideje.
2011. jún. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!