Normális, hogy a hüvelybemenetelem körük ugy nézek ki mint egy ezerféle nyúlványos tengeri növény?
szia! nem akarlak megijeszteni, de elképzelhető, hogy herpeszed van, illetve szemölcsök, amik fertőző nemi betegségek. Orvostanhallgatóként ez a tippem, ha nincs nemi életed akkor passzolok, viszont mindenképpen nődoki, mert ez sajnos nem normális
Remélem tudtam neked segíteni
kicsit sikerült megijesztenetek...viszont rendszeres nemi életet élek, és páromnak semmi baja. Ráadásul ez nem újkeletű dolog, már nem is emlékszem rá, hogy mióta olyan, de mielőtt leszúrnátok, rendszeresen járok vizsgálatra. Legutóbb két hete voltam, meg is vizsgált a doki, de nem mondott semmit, az igazság az, hogy nekem meg nem jutott eszembe hogy rákérdezzek, mivel nem viszket, meg ilyenek. De azért jövőhéten sztem megint felkeresem, mert kicsit beparáztam.
Köszönöma válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!