Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi a normális folyás egy nap?

Mennyi a normális folyás egy nap?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy van egy közepes méretű vékony betét. Ha reggeltől estig nem mennék wc-re, kb. mennyi folyna?
2009. márc. 19. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

ha már minden naposan muszáj betenned tisztaságit különben annyira olyan lesz a bugyid, hogy kellemetlen, vizes érzésed van ott, az tuti nem jó.

A ciklus egy-egy szakaszában, tehát időnként normális, hogy kicsit olyan lesz a bugyi, wc-papír, de azért még nem kell betét, mert nem annyi. Lehet érzed napközben, de az is lehet csak nap végén látod olyan a bugyi.

Nekem is egy időben sok volt, már minden nap tettem be tisztaságit, mert folyton úgy éreztem, hogy bepisiltem volna... doki, és én is és a párom is kaptunk egy tabit, oda-vissza adtunk valamit egymásnak, és azóta minden rendi.

2009. márc. 20. 05:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg alap higiénia kérdés, hogy minden nap használod a tisztasági betétet, mert minden nőnek van annyi folyása, ami aztán a bugyin köt ki, az meg egyenesen undorító!!!
2009. márc. 20. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!