A méhnyakrák szüres kimutatja a cisztát is?
Figyelt kérdés
Mert nekem elkezdett fájni a hasam alja mióta elkezdtem futni, vagyis ilyen 2 hete. Nem mindig fáj, és nem nagyon, leginkább kellemetlen, és idegesít. Régebben is volt, akkor elmúlt egy idő után. Nemrég voltam teljes vizsgálaton, mert fel2009. márc. 19. 20:57
1/5 A kérdező kommentje:
voltam fázva. Volt ultrahang, megtapogatta a hasam alját, meg méhnyakrák szüres is volt, mindegyik jó lett. Ha valami gondom lenne ott lent, akkor ez kimutatta volna nem? Mert régebben is volt, hogy így fájdogált, de elmúlt. Az nyáron volt. Nos?
2009. márc. 19. 21:00
2/5 anonim válasza:
Maga a rákszűrés csak a méhnyak sejtjeit vizsgálja. Az esetleges cisztát az ultrahangon lehetett volna látni.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval megnyugodhatok? Mert attól paráztam, hogy valami ilyesmi, de gondolom az nem múlt volna el, és jött volna újra elő. Mi miatt fájhat akkor?
2009. márc. 19. 21:40
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség. de szerintem nem.
Ha nem volt megszokva a futás, intenzív mozgás, lehet, hogy a belső szerveidnek meg kell azt az enyhe rázkódást szokniuk...
Vagy felfáztál futás közben...
5/5 A kérdező kommentje:
Mire írtad hogy nem? Hogy nem nyugodhatok meg, vagy hogy nem mutatja ki?
Egyébként én is arra gondoltam, hogy a futás meg a sport miatt fáj. Amikor a párommal együtt vagyok akkor is fáj, ha jobban benyomja, de nem annyira hűde nagyon, csak kellemetlen.
2009. márc. 20. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!