Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normalis, vagy menjek...

Ez normalis, vagy menjek inkabb orvoshoz?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszadalmas lesz, köszönöm, ha vegigolvassatok:

Szoval. Januarban elkezdtem dietazni, mert brutalisan el voltam hizva. 135 kg voltam, ennek egeszsegügyi okai is voltak, nem voltam rendben hormonalisan. 5 eves a kisfiam, csaszarral szültem, es azutan kezdödtek a gondjaim. Hol alacsony volt a pajzsmirigy müködesem, hol pedig magas, vegül Basedow koros lettem. Kilatasban volt, hogy meg kell müteni, ezert kezdtem dietaba, mert nem akartam, hogy ekkora sullyal mütsenek, meg a szivem amugysem birta mar a nagy sulyfelesleget. Lenyeg a lenyeg, fogytam 36 kg-ot, szepen tartom a dietamat, teljesen jol vagyok, most egy honapja mar a pajsmirigy müködesem is helyreallt, nem kell a mütet, gyogyzert sem kell szednem. Kb. fel evig, egyaltalan nem volt menszeszem, amit akkor betudtunk a hormonzavaromnak, es a sulyfeleslegemnek. Marciustol viszont rendszeresen megjön, alltalaban 3 - 4 napig tart, es nem tul nagy mennyisegü a verzesem. A majusi mensim kicsit megilyesztett, mert eppen csak verezgettem, nagyon keves volt, es csak 3 napig tartott. Most megjött, es harom napja szo szerint ömlök, es piszkosul görcsölök ( csak elsö nap szoktam ). Normalis, hogy ennyire sok van? Befolyasolhatja a sport a menstruaciot? Arra gondoltam, hogy ha 4.-5. nap sem enyhül, orvoshoz megyek. Szerintetek kellene aggodnom? Elöre is köszönöm a valszokat!

2011. jún. 7. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, befolyásolja a sport, legalábbis nekem hamarabb megjön ha fizikai munkát végzek, tovább is tart és ömlik. A nagy mennyiségű fogyás miatt előfordulhat, hogy az elején gyengébb volt a mensid, ehhez alkalmazkodnia kell a szervezetednek. Ja és az ömlés miatt várj még, adj neki 7-8 napot, ha még mindig durva akkor hívd fel az orvosod.

Egyébként gratulálok, nagy dolgot vittél véghez a fogyásoddal. :)

2011. jún. 7. 12:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm:-) Mindenkeppek varok meg egy par napot!
2011. jún. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!