Csak béna vagyok, vagy velem van a baj?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom felhelyezni a tampont.Pár centi és annyira fáj,hogy nem tudok mit kezdeni vele. Édesanyámnak még mindig fáj,ha tampont használ.Esetleg tőle örökölhettem? Ha vastag a szűzhártyám,akkor nem tudnám az ujjamat se feldugni,de az megy,ha nedves vagyok... Nem értem mért nem tudom. Én vagyok ügyetlen vagy valami baj van velem? 15/l2009. márc. 19. 17:25
1/5 anonim válasza:
Nem vagy béna, nem mindenki meri felhelyezni elsőre. Lazulj el és guggolj le, a hüvely vastagsága is mindenkinél eltérő, de annyira nem, hogy egy tampont ne tudnál felrakni. Leguggolsz szétteszed a lábaid ellazulsz nem húzod össze az izmaid és feltolod, ha nem megy próbáld picit más irányba az is lehet a baj és addig told amég tudod.
2/5 anonim válasza:
A hüvely nem egyenes. Egy picit hátrafelé is kell nyomni. Akkor a legkönnyebb felhelyezni, amikor a legerősebb a vérzés. Általában az első két napon. Mini tamponnal próbálkozz és ne görcsölj. Én felteszem az egyik lábam a kád szélére és jó szélesre tárom a lábam. Hidd el, menni fog neked is.
3/5 anonim válasza:
nekem se ment az elején ezért próbálkoztam fekve :) és így nagyon egyszerű :)
4/5 anonim válasza:
Én is szűz voltam mikor először használtam, borzalmasan fájt a felhelyezés, de muszáj volt megtanulnom használni, mert nagyon sokat menstruáltam és betéttel folyton átáztam.
De, ha te nem vagy ilyen helyzetben, akkor ne erőltesd a tampont szerintem, várj még vele.
5/5 anonim válasza:
eleinte nekem sem sikerült de mikor ellazultam akkor elöször sikerült és azota nincs bajom.
Probálkozz hátha összrjön.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!