Miert ilyenek a mellbimbóim? Az a helyzet hogy olyanok a melleim mintha nem is lennenek mellbimbóim.
Figyelt kérdés
de viszont ha fazok vagy ha megdorzsolom oket akkor egybol kidudorodnak.ez normalis? minden nonek ilyen? es ez idovel valtozni fog? lany vagyok 16eves2009. márc. 19. 14:58
1/3 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem is "lennének mellbimbóid".
Ha fázol és irritáció éri, akkor igen érzékenyebbek, és megkeményednek, megdudorodnak. Ez normális. Ne aggódj.
2/3 anonim válasza:
A normális életben teljesen elegendő, ha a mellbimbó csak akkor látszódik és dudorodik ki, ha szoptatsz, hideg éri vagy ingerlés hatására. Máskülönben meg minek akarod, hogy látszódjon?
3/3 anonim válasza:
Úgy érted, hogy belesimul a bőrbe vagy hogy mondjam... ? Tehát nem is lehet érezni ha végigsimítod, csak annyi, hogy ott rózsaszínesebb a bőröd?
Mert régen én is azt hittem, hogy valami bajom van :DD
Ha pl. meleg van vagy melegvízzel zuhanyozom, fürdöm akkor is olyan. Ha viszont hideg van, vagy pl. szexnél akkor kidudorodik és megkeményedik.
Hidegben még fáj is, annyira kemény.
Erre gondolsz?
Mert szerintem akkor nincs semmi gond, nekem is ilyen, és szerintem más nőknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!