Hasi mutet utan (ciszta feleseg a petefeszekben) milyen heg marad? Eltakarja a furdoruha, vagy nagyon feltuno? Konnyen gyogyul a seb? es hogyan lehet zuhanyozni? Sgeitsetek, jovoheten mutenek.
Tényleg attól függ, hogy milyen műtét, hagyomásos vagy laparoszkópiás??
Mert nekem most volt 2 hónapja egy műtétem hagyomásosan (lépciszta) és arra nem mondanám, hogy csak pár napig fáj... Én 1 hétig egyedül nem bírtam felülni az ágyban, műtét után kb. sírtam(pedig nem vagyok nyafka..)
Nekem elég feltűnő a 10cm-es vágás, sztem csúnya, mások szerint viszont ahhoz képest "szép"...
Varratszedésig nem lehet zuhanyozni (1-2hét) de én még utána is 1 hétig felülről csak szivaccsal mosdottam, nehogy fertőzés legyen..
Kb. 3 hét után mentem suliba, szóval ennyi idő kellett, hogy talpra álljak.
Nem akartalak megijeszteni, de engem is nyugtatott mindenki, hogy nem fog annyira fájni, és nagyon rossz volt úgy felébredni, hogy azt hittem szétszakadok...
Neked remélem elég lesz a kisebb műtét, nem kell így felvágni!
A laparoszkópiás műtét állítólag tényleg nem ilyen gáz, csak 1 hétig kellemetlen, az is inkább a belédnyomott gáz miatt!
Minden jót kívánok, legyél erős és kitartás jövőhéten!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!