Az állon lévő pattanások tényleg nőgyógyászati problémákra utalhatnak?
21 éves vagyok, még nincs 1 éve, hogy kimásztam a zsíros-pattanásos bőr korszakából. Az arcom és a homlokom volt tele, ezek elmúltak szinte teljesen, az államon viszont van 2-3 kisebb darab, amik nem olyan rég költöztek oda, és fájnak, ha hozzáérek.
Plusz 21 éves korom ellenére még mindig rendszertelen a mensim, ha stresszelek (elég egy vizsgaidőszak, mint most), hónapokig képes kimaradni.
Lehet összefüggés?
Nekem is van az államon pattanás, pedig világéletemben büszke voltam arra, hogy nagyritkán 1-2 ha előjött, amúgy tiszta volt az arcom. Viszont én nem stresszelek és normálisan eszek, ehhez képest mindig van az állmon az utóbbi időben. Voltam nődokinál és kiderült hogy nincs peteérésem ( a pattanások azóta vannak,mióta rendszertelen lett a ciklusom fogigátló után).
Szóval összefüggés nem biztos, hogy van, de akár lehet is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!