Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hete késik, miert?

1 hete késik, miert?

Figyelt kérdés
Nagyon feszult vagyok igy hogy nemjon meg,... nem tudjátok hogy miert? (és szűz vagyok)
2011. jún. 5. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Stressz, izgalom...én is jártam így annó, tanulás, vizsga, stressz...

Mentem az orvoshoz, és vitt volna egyből az ultrahangra, mikor mondtam neki szűz vagyok, úgyhogy ne fáradjon.

Ekkor kérdezte ki az életem,és ő mondta ezt. Gyógyszert adott, hogy megjöjjön, de végül be sem vettem, mert megjött magától..lehet mert leengedtem, megnyugodtam...

2011. jún. 5. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet valamilyen hormonális zavartól vagy változástól, de ez attól is függ, hogy mennyire szokott rendszeres lenni, nekem általában 5 hetente jön meg. Ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor az még belefér.
2011. jún. 6. 11:34
 3/10 A kérdező kommentje:
nem szedek semmit meg még soha sme késett, ezert aggodom ennyire.:/ és a görcösk meg megvannak de semmi más..:S
2011. jún. 6. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor igaz lenne amit egyszer a gimiben egy felvilágosító faszi, azt mondta hogy van vérzés nélküli menstruáció? De nem is mondott többet róla, szóval meg kell nézni a googliban...
2011. jún. 7. 10:47
 5/10 A kérdező kommentje:
utánanéztem és az valami betegségre utal bár..azt irta az egyik oldlaon ha 16 év feletti vagyok és most eloszor maard ki akor menyjek orvoshoz de én 15 vagyok.. meg most maratd ki eloszor..nemtudom mit tegyek:S
2011. jún. 7. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Menj el egy tini nőgyógyászatra, ne várj vele!
2011. jún. 8. 14:00
 7/10 A kérdező kommentje:
első válaszolo: neked mennyi nap késés mulva jött meg?
2011. jún. 9. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Tyűűű de rég volt, de valami 2 hét körül rémlik...Plusz- mínusz 3 nap...

2011. jún. 9. 20:21
 9/10 A kérdező kommentje:
akkor jó, mert nekem most a 12. napja késik...:)
2011. jún. 10. 08:38
 10/10 anonim válasza:
hát, a futárszolgálat lassú,de ha sürgős elküldöm az enyémet.
2011. aug. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!