Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13/l vagyok és valamiért nem...

13/l vagyok és valamiért nem fejlődök rendesen. Miért?

Figyelt kérdés
Majdnem egy éve megjött és már szőrösödöm is. Viszont a mellem nem kezdett el rendesen nőni,nagyon kicsi,szinte alig van.és már egy jó ideje nem is nő. Miért? Körülöttem minden lány fejlett.Én miért nem? :( Lehet,hogy ilyen maradok..
2011. jún. 4. 16:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm. :) Egyébként anyum asszem ilyen korban még lapos ovlt,de nagymamám már 12 éves korában kifejlődött. Akk valszeg anyumra hasonlítok. Attól félek igazán,hogy mi van,hogyha pár év múlva sem lesz változás? :O
2011. jún. 4. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
tudod az evéstől is nő a mell :) lehet nem eszel eleget??????
2011. jún. 4. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
hová rohansz? inkább örülj neki:) nekem 15-6 éves koromban kezdett el nőni... nyugi. 19L
2011. jún. 4. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:

A pattanàsaid attól is lehetnek, ha zsiros a bõröd vagy rosszul tàplàlkozol.

A melleid még nagyon sokat nõhetnek, nincs miért aggódnod.

2011. jún. 4. 17:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi.Egyébként csak azért rohanok,mert körülöttem senki sem lapos. xD

Hát eléggé sok édességet eszem és összevissza..

Nem tudom mit tehetnék. Az édességről eléggé nehéz leszokni,mert az idegességet is lekell vezetnem valahogy és az én esetemben ez evéssel van.

Huhh hát eszek-eszek nem annyira sokat,suliban egy kenyeret aztán hazajövök és amikor hazajön anyukám akkor sokat eszem.

2011. jún. 4. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:
nagy különbség van nem rendes fejlődés, és későn érés között...
2011. jún. 4. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Az édességet nem fogod annyira kivànni, ha pótolod egy kicsi mozgàssal, mert az lenyugtat. Mindegy milyen mozgàs, a lényeg amihez kedved van.
2011. jún. 4. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Van aki később fejlődik. Nekem például 11 évesen már volt cicim is és akkor jött meg a menzesz is. Nekem is van nem is egy olyan osztálytársam, aki idősebb (!) nálam, és meg se jött még neki, sőt melle sincs. alacsonyak is, szóval szegények kb. 10-11 évesnek néznek ki. de te ne aggódj ezen, ami késik nem múlik :)
2011. jún. 4. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:
ja és előző vagyok, korom 14/L
2011. jún. 4. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!