Elég sok a vérzésem az első pár 3napban. Hogyan tudnám csökkenteni?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a fogamzásgátló csökkenti a menstruációs fájdalmakat és a vérzést is? Mindenkinél?
Vagy egyáltalán lehetséges-e az, hogy fogamzásgátló hatására erősebb legyen a vérzés?
Érdemes-e azért kiíratni fogamzásgátlót, hogy kevesebb legyen a vérzés és a fájdalom enyhüljön?
Bocsi a sok kérdésért! :S
2009. márc. 18. 20:30
1/2 A kérdező kommentje:
A címben nem kell a " pár " szó... bocsi :)
2009. márc. 18. 20:31
2/2 anonim válasza:
Én yasminelle-t szedek.Nekem is voltak elötte görcseim és erős vérzésem,de megszüntek.A mensim is 2-3 napig tart.De csak az erős vérzés és a görcsök miatt,ne szedj fogamzásgátlót.Az ismerőseim között van,aki spirált használ,ők panaszkodnak erőssebb vérzésre,a tabira nem jellemző.A görcsökre szedj nospát.Úgy tudom nem vényköteles.De a borsosmentalevéltea is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!