Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent az alábbi adat,...

Mit jelent az alábbi adat, nem terhességet igaz?

Figyelt kérdés

Norm.uterus.Nyh.7mm.

J.o.ov.31x22mm,b.o.ov.32x24mm.

Mko ov-ban érésben lévő tüsző.

Douglasban kevés folyadék.

Ez alapján akkor nem vagyok terhes,ugye?Beszehetem a gyógyszereket amit a nőgyógyász írt?(Orgametril,majd Regulon fogigátló)

A kb.8hetes terhességet(a fogantatástól számítva)már biztosan látták volna hüvelyi ultrahangon igaz?

Én mindig valamin aggódok.

2009. márc. 18. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyolc hetesen már szívhang is lenne, amit nem csak hüvelyi UHgal, hanem sima alhasival is beazonosít a doki. Ha a mostani UHkor nem mondta, hogy "gratulálok, kismama", hanem felírta a fogamzásgátlót, akkor miért félsz a terhességtől?
2009. márc. 18. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Mko ov-ban érésben lévő tüsző."

Hogy lennél így terhes???

8 hetesen pedig már valóban van szívhang is.

2009. márc. 18. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva már magam sem tudom.Tudod most nagyon nem jókor jönne a baba.Szóval védekeztünk is,a teszt is negatív,dokinál is voltam,mégsem tudok megnyugodni.Munkanélküliek lettünk a párommal,ezért nagyon megijedtem a terhességtől és talán ezért.Köszönöm a választ.
2009. márc. 18. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,tényleg nem vagy terhes.Még csak most érik a tüsződ.De ez legalább megnyugtató,hogy van pé-d.

Gondolom szedsz tabit.

Ne aggódj tényleg.A munkanélküliséggel pedig sajnos nem vagytok egyedül.A férjemnek hónapok óta nincs munkája,3 gyerekünk van.Nagyon kétségbe vagyunk esve.

2009. márc. 18. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,ha van érésben lévő tüszőm akkor van peteérésem is.Mégis a doki az Orgametril gyógyszert azért írta fel mert szerinte nincs peteérésem azért tart csak 1-2 napig a mensim.Akkor hogy is van ez?
2009. márc. 19. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!