El fog múlni a hüvelygomba?
Mindenképp menj el nőgyógyászhoz sajnos a hüvelygomba és a hüvelygyulladás tünetei nagyon hasonlók lehetnek.Egy gombás fertőzést akár közös törölközővel is össze lehet szedni.És bármily furcsa a gomba bizony megél a szájban is.Ha esetleg használta a száját a fiatalember.Az orvos majd eldönti,hogy mivel kell kezelni benneteket.
Az is előfordulhat,hogy allergiás vagy az óvszerre!!
Ilyen is létezik.Sajnos tapasztaltam.
17:58-hoz.Megnéztem a nők egészségkönyvét a hüvelygomba /ha külső fertőzés nem áll fenn ahogy írod/a normál bakt. flóra elszaporodása.A canesten kombi nagyon jó rá.Úgy tudom a tünetek elmúlása után is használni kell egy ideig.Az intím részeken feltétlenül kerüld a szappan ill. tusfürdő használatát.Műszálas alsóneműt semmiképp se viselj és ha lehet éjszakára ne húzz alsóneműt,hogy szellőzzön a "terület".
A nőgyógyászt szerintem semmiféleképp ne hagyd ki.
Megvizsgál vesz rákszűrést esetleg kér hormonvizsgálatot,hogy beállítsa a menzeszedet. .Szerintem ennyit megér,hogy megtudd minden rendben van odabenn.Menzesztől független pedig használd a canestent nyugodtan.Csak akkor ne mikor az orvoshoz mész.Remélem rendbe jössz!
Kitartást!
17.58-nak.És törölközőtől terhes is lehetsz??Meg a fiatalember szájától is??Csak nehogy ikrek legyenek!!!
Ha nem vagy benne biztos,akkor miért adsz "tanácsot"??
Inkább használd a keresőt,és nézz utána.De baromságot ne beszélj!!
Ne haragudj amit eddig írtam az fedi a valóságot.Törölközőtöl természetessen nem lehetsz terhes de "közös"törölközö használatával ha olyan egyén használta akinek esetleg van valamilyen gombás fertőzése attól el lehet kapni.Nemcsak gombás fertőzés létezik sajnos hanem egyébb szex. úton terjedők is.Gondolom azért ez a ti esetetekben nem áll fenn.
Egyébként eü végzetséggel,és jó pár év szakmai tapasztalattal nem hiszem hogy "baromságokat" írok sajnálom ha annak vetted.
Azért néztem plusszba utánna a dolognak mert korrektnek tartottam,hogy a lehető legnormálissabb választ próbáljak adni.
Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!