Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El fog múlni a hüvelygomba?

El fog múlni a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
A tegnapi lány vagyok(16 éves). Elmondtam anyukámnak..mondta h neki is volt már...mondta h még ne menjünk nőgyógyászhoz előbb próbáljam meg a canesten kombit...ma este fogom kipróbálni. nem kérdezte h szűz vagyok e...de ha rosszabb visz nőgyógyászhoz...de itt most arra vagyok kíváncsi h barátommal eddig 4szer feküdtünk le és azután lett rá pár nappal a hüvelygombám ami valszeg a műszűlas fehérneműtől lett...tényleg az volt rajtam...szoval most ha nem szeretkezünk addig ameddig el nem múlik teljesen...akor mitől fertőződhetnék vissza... mert ezt látom mindenhol h a fiúnak is kell kenőcsöt...ezt feltétlenül kell nekünk is? a másik h a mensim mindig késik általában anyum el fog vinni a nőgyógyászhoz mert elvileg csinál egy ultrahangot és onnantól jó lesz mer irat fel gyógyszert...és most a mensi előtt kell a kombit használnom...csak mivel késik...így érdemes lenne szednem?? mmer csak rosszabbodna szerintem..viszont kiszámíthatatlan h mikor jön meg:S
2009. márc. 18. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Hallgass Anyukádra,igaza van.Menj orvoshoz.Kezd el használni a gyógyszert,de a barátodnak is kell.Mert hogy az övé,akkor mitől múlna el,és csak össze-vissza fertőzitek egymást.Legalább egy hétig kéne kenni,addig szex nuku.Vagy gumi.
2009. márc. 18. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Magától nem múlik el.kezelni kell mindkettőtöket.
2009. márc. 18. 17:34
 3/10 A kérdező kommentje:
de gumit használunk mindig.... és mikor kijött azóta nem is voltunk együtt...tehát ha elmúlik akkor nem lesz semmi gáz szerintem csak múljon el
2009. márc. 18. 17:38
 4/10 A kérdező kommentje:
szoval nem értem rajta mit kell kezelni...ha a bugyi miatt lettem ilyen
2009. márc. 18. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj el nőgyógyászhoz sajnos a hüvelygomba és a hüvelygyulladás tünetei nagyon hasonlók lehetnek.Egy gombás fertőzést akár közös törölközővel is össze lehet szedni.És bármily furcsa a gomba bizony megél a szájban is.Ha esetleg használta a száját a fiatalember.Az orvos majd eldönti,hogy mivel kell kezelni benneteket.

Az is előfordulhat,hogy allergiás vagy az óvszerre!!

Ilyen is létezik.Sajnos tapasztaltam.

2009. márc. 18. 17:58
 6/10 A kérdező kommentje:
nem szájjal nem volt mostanában...kézzel meg rendesen
2009. márc. 18. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

17:58-hoz.Megnéztem a nők egészségkönyvét a hüvelygomba /ha külső fertőzés nem áll fenn ahogy írod/a normál bakt. flóra elszaporodása.A canesten kombi nagyon jó rá.Úgy tudom a tünetek elmúlása után is használni kell egy ideig.Az intím részeken feltétlenül kerüld a szappan ill. tusfürdő használatát.Műszálas alsóneműt semmiképp se viselj és ha lehet éjszakára ne húzz alsóneműt,hogy szellőzzön a "terület".

A nőgyógyászt szerintem semmiféleképp ne hagyd ki.

Megvizsgál vesz rákszűrést esetleg kér hormonvizsgálatot,hogy beállítsa a menzeszedet. .Szerintem ennyit megér,hogy megtudd minden rendben van odabenn.Menzesztől független pedig használd a canestent nyugodtan.Csak akkor ne mikor az orvoshoz mész.Remélem rendbe jössz!

Kitartást!

2009. márc. 18. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

17.58-nak.És törölközőtől terhes is lehetsz??Meg a fiatalember szájától is??Csak nehogy ikrek legyenek!!!

Ha nem vagy benne biztos,akkor miért adsz "tanácsot"??

Inkább használd a keresőt,és nézz utána.De baromságot ne beszélj!!

2009. márc. 18. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj amit eddig írtam az fedi a valóságot.Törölközőtöl természetessen nem lehetsz terhes de "közös"törölközö használatával ha olyan egyén használta akinek esetleg van valamilyen gombás fertőzése attól el lehet kapni.Nemcsak gombás fertőzés létezik sajnos hanem egyébb szex. úton terjedők is.Gondolom azért ez a ti esetetekben nem áll fenn.

Egyébként eü végzetséggel,és jó pár év szakmai tapasztalattal nem hiszem hogy "baromságokat" írok sajnálom ha annak vetted.

Azért néztem plusszba utánna a dolognak mert korrektnek tartottam,hogy a lehető legnormálissabb választ próbáljak adni.

Bocs.

2009. márc. 19. 11:04
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...de nem kezdtem el végül használni a kombit mert úgy néz ki felfáztam és azért fáj és utána alakulhat ki a hüvelygomba és akkor kell használnom majd...de most kisebb vérset pisiltem és most kaptam antibiotikumot ami helyreállít reméljük
2009. márc. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!