Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha pont szóbeli...

Mit tegyek ha pont szóbeli napján fog megjönni? Az első nap hihetetlen mód görcsölni szoktam, így esélytelen h jól sikerüljön: S

Figyelt kérdés

a fájdalom csillapítók nem szoktak segíteni:/ olyan mintha be se vettem volna.

csak én lehetek ennyire szerencsétlen:/

esetleg késleltetni vmilyen biztos módszerrel nem lehetne?

2011. jún. 3. 13:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

remélem segítenek.

2011. jún. 4. 00:46
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Két dolgot tudsz tenni:

1. Nőgyógyász felír apranaxot, vagy xiloxot, amit menzesz ELŐTT MÁR 2-3NAPPAL el kell kezdeni szedni!!!! Így nem fognak görcsök kialakulni, mert gátolja a prosztaglandin szintézist. (házidoki is felírhatja ezeket)

2. A szóbeli reggelén megbeszéled az orvossal, hogy bead neked egy NO-SPa Algopyrin injekciót, ha fájna. Ettől elmúlik a görcs. Hátránya, hogy kicsit kiüt.

Én az első módszert szoktam alkalmazni nőgyógyászom javaslatára.

Az első válaszolónak nagyon komoly gondjai vannak a nőiséggel pszichikailag!

2011. jún. 4. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

"Az első válaszolónak nagyon komoly gondjai vannak a nőiséggel pszichikailag!"

Köszi, ezen jót nevettem :D

Jobbat nem tudtál kitalálni?

Igen, orvoshoz kell menni. Törődj bele. Ekkora fájdalomnak mindig áll valami a hátterében.

2011. jún. 4. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem nevetnék a helyedben, ha egy másik nőtársammal szemben csak ennyi empátiára telik, mint az első 2 hozzászólásod.. nem csak külső dolgokról szól a nőiség, hogy mennyire vagy szép..!
2011. jún. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!