Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelygomba mitől alakul...

A hüvelygomba mitől alakul ki? És elmúlik magától?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Meglepő módon gombás fertőzéstől :-/

És nem, NEM múlik el "magától". Orvos kell.

Hetente kétszer szokott lenni a kérdés.

2009. márc. 17. 20:31
 2/16 A kérdező kommentje:
úgy értem h sex miatt vagy pedig mer nem törli meg fürdés után az ember rendesen ott lenn
2009. márc. 17. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Elkaptad valakitől, vagy szex alatt, uszodában, WC-ben.

Nem múlik el, csak rosszabb lesz. Tehát doki.

2009. márc. 17. 20:47
 4/16 A kérdező kommentje:
nem járok uszodába...fiútól meg hogyan? 16vagyok:S nem járok nőgyógyászhoz... tuti az van?:( nem tudom mit tegyek..és ha veszek krémet? nem akarok anyunak szólni ilyenről ez annyira undorító:((
2009. márc. 17. 20:54
 5/16 anonim válasza:
próbáld ki a canesten kombit+krémet. az segíthet. ha pedig nem múlik el,akkor doki.
2009. márc. 17. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem kell anyukádnak szólni: elmehetsz barátnővel vagy egyedül is. A nőgyógyász nem beszél senkinek, ha nem engeded. Azért kéne menni, mert nem tudod, pontosan mit kaptál el. Ha rosszul kezeled, akor enm is múlik el, sőt súlyosabb lesz - ráadásul a gyógyszer mellékhatásai is jelentkezhetnek.
2009. márc. 17. 21:02
 7/16 A kérdező kommentje:
menjek barátnővel de hova? anyám nőgyógyásza az unokatesója és férfi...én nőt szeretnék az tuti de h hova:S
2009. márc. 17. 21:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom neked hogy ne szégyelld elmondani anyukádnak, ez nem egy nemi betegség, könnyen el lehet kapni. Uszodába se kell hozzá járni, kialakulhat műszálas fehérneműtől, egészségtelen táplálkozástól, antibiotikumoktól stb. Mondd el nyugodtan neki és ő majd segít neked találni egy jó nőgyógyászt, ha nőhöz szeretnél menni akkor nőt. (Én is női magánorvoshoz járok, ha szeretnéd priviben megadom az elérhetőségét) Ne halogasd a dolgot, csak rosszabb lesz. Egyébként pedig úgy vettem ki a kommentedből hogy már élsz szexuális életet, úgyhogy mindenképp érdemes lenne már nőgyógyászhoz menned.
2009. márc. 17. 21:42
 9/16 A kérdező kommentje:
és ha megvenném ezt a canesten combit? 16évesen lehet ilyet? de én még nem szeretném h kiderüljön h elveszítettem a barátommal..lehet nem szólna semmit mert csak azt mondta h akkor veszítsem el ha szerelmes vagyok...de megtörtént...és még nem érzem úgy h elmondjam neki:S
2009. márc. 17. 22:06
 10/16 A kérdező kommentje:
segítsetek h magabiztosabb legyek...vagy veszek magamtól olyan kenőcsöt canesten kombit vagy szólok anyumnak...de mi van ha rákérdez:S 1hónapja veszítettem el...ő is szűz volt..és szerintem a műszállas bugyitól lett...olvastam erről h lehet ruhától
2009. márc. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!