Mit jelent ha vaskos az endometrium? (11mm) /hüvelyi UH leletembe van/
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 20:11
1/8 anonim válasza:
Szia!Vastag méhnyálkahártya,akár babát is jelenthet.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen ez lenne az én kérdésem valójában:D
Mert tudom h közbe megis jöhet..
Nekem ez az UH csütörtökön volt, most vérezgetek, először barna volt majd rózsaszín,most meg elöntött..
És lehetséges az is h terhes legyek..de azt meg nem mutatta ki az UH, de nagyon sok jel utal rá.
Melyik az esélyesebb? Mensi v terhesség?
2009. márc. 17. 20:25
3/8 anonim válasza:
Nekem is volt 11 mm-s a endometriumom. Cisztám volt, 2 hetet késett emiatt. Az én esetemben azért volt ilyen vastag, mert menzesz előtt álltam, csak a ciszta közbeszólt. Amikor végre megjött, engem is elöntött.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak 1hetet késett...
2009. márc. 17. 20:28
5/8 anonim válasza:
Endometrium a méhet jelenti, ezek szerint a tied megvastagodott valamilyen okból (leggyakrabban a közeledő menstruáció miatt, ritkábban polip, mióma).
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor tuti h csak a mensi?
2009. márc. 17. 20:37
7/8 anonim válasza:
Utolsónak!endometrium=méhnyálkahártya
uterus=méh
Sajnálom,hogy ez történt veled,kedves kérdező.Még nem látszott a babád,csak a vastag nyálkahártya.
8/8 anonim válasza:
szia, az én endometrium vastagságom 11mm ez mit jelenthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!