Másnak sem jött be a Jangee nevű fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál és új tablettát kaptam. A Jangeetól pecsételő vérzésem volt és nagyon csúnya lett a bőröm. :S Másnak bevált? Persze az is bosszantó, hogy maradt még 2 levéllel.2011. máj. 31. 07:50
1/3 anonim válasza:
Nekem bevált. Ugyan az, mint a Yadine, azt korábban szedtem kb. 5 évig. Most Jangee-t szedek, az olcsóbb mint a Yadine, nincs és nem is volt panaszom mellette. (kopp-kopp)
Nekem a Dienillétől volt durva köztivérzésem az első hónapban, aztán később is időnként, ezért tértem "vissza" a Jangee-ra.
Egyébként az első hónapokban (ha most kezdted szedni) normális a pecsételő vérzés, emiatt akkor kell csak gyógyszert váltani, ha több mint 3 hónapig fennáll. Ha jól értem viszont te még csak egy levéllel szedtél be összesen.
26/N
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :) Most szedtem be a 4. levéllel. Megvártam a 3 hónapot, mert azt olvastam, hogy 1-3 hónapig normális a pecsételő vérzés. Ezért kezdtem el a negyedik levelet, de sajnos most is vérzek. így maradt meg a 2 levél. :S
2011. máj. 31. 09:43
3/3 anonim válasza:
Én Lindynettről váltottam Jangeera, semmi bajom vele, 2. levelet szedem. Minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!