20 évesen zsírleszívás?
Ha lenne rá pénzem,én is megcsináltatnám.
Első,mennyi volt és mikor csinálták,illetve hol?
köszi és bocsi a közbe kérdezésért!
Én valószínű,hogy csak pár év múlva tudom megcsináltatni,mert jelenleg örülök,hogy valahogy megélek.
De kérdező,ha így érzed,szerintem hajrá,én simán bevállalnám!
21/L
Én soha nem vetemednék zsírleszívásra. Tudtad, hogy halálos is lehet?
Egyébként az arányokat nézve te nem vagy súlyosan elhízott. Próbálj ki diétákat, több edzésformát. Fogadj személyi edzőt, ő étrendet is készít neked. Nem kell egyből zsírleszívásra menni.
Tudod, kedves 20 éves leány! Én sokáig dolgoztam nők között, és volt alkalmam megfigyelni, a táplálkozási szokásaikat, már ami a munkaidő alatti zajlott. Nem sorolnám neked, mert unalmas, és egyoldalú volt. Egész nap ettek. Igaz, a fehér kenyeret, és a lisztet kerülték. A koronát egy nap az tette föl, hogy ebéd előtt még közösen behamikáztak egy nagy adag házi disznótorost is, rengeteg csoki, süti stb után. Az ebédet már valóban nyámmogva falták, így elmondhatták nekem, mint tanúnak, hogy voltaképpen semmi komolyat nem ettek, a reggelit is kihagyták.
Ez a zsírleszívás jó ötlet, de köttess magadra napelemes folyamatos szívókat, mert ahogy leveszik rólad, hamar visszaeszed.
Jut eszembe kis ducim!
Ez az ökörállat, meg a b@.lf.asz remekül mutatja az agyi helyzetedet. Sztem onnan ne szívass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!