Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 évesen zsírleszívás?

20 évesen zsírleszívás?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, fehér kenyeret, fehér lisztből készült dolgokat egyáltalán nem eszem, kerülöm a cukros ételeket is! 170cm és 73 kiló vagyok, eléggé nagy a csípőm és a hasam...felüléseztem már mindent megpróbáltam, de csak izmosodott tőle, le nem fogyott :( zsírleszívással segítenék rajta??? vagy mitcsináljak h lemenjen mertmár mindent megprobáltam...egészséges étkezés, minden...
2011. máj. 30. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen megcsináltattam.. Nem nagy cucc. Gyors és ma már nem is halálosan drága.
2011. máj. 30. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha lenne rá pénzem,én is megcsináltatnám.

Első,mennyi volt és mikor csinálták,illetve hol?

köszi és bocsi a közbe kérdezésért!

Én valószínű,hogy csak pár év múlva tudom megcsináltatni,mert jelenleg örülök,hogy valahogy megélek.

De kérdező,ha így érzed,szerintem hajrá,én simán bevállalnám!

21/L

2011. máj. 30. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem a zsírleszívás kicsit meredeknek hat. Próbáld ki előtte pl az XLS Medical fogyasztó bogyókat. Én eszem, és nagyon klassz, mert attól függően, hogy szénhidrátot, v zsírt eszem, úgy kell bevenni őket.
2011. máj. 30. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
A helyedben én is bevállalnám. Még ilyet! Teljesen egészséges táplálkozás mellett is csöpög belőle d a zsír. Nem irigyellek. Csak azon gondolkodok, hogy az a sok csinos csaj, akin nincs egy deka háj sem, az hogyan csinálja? Mindegy vállalj be bármit, mert te képtelen vagy megállni a falást, a mozgástól meg hamar kifáradsz.
2011. máj. 30. 21:25
 5/12 anonim válasza:

Én soha nem vetemednék zsírleszívásra. Tudtad, hogy halálos is lehet?

Egyébként az arányokat nézve te nem vagy súlyosan elhízott. Próbálj ki diétákat, több edzésformát. Fogadj személyi edzőt, ő étrendet is készít neked. Nem kell egyből zsírleszívásra menni.

2011. máj. 31. 08:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok: nekem hasról 130 ezerért csinálták meg, bár tény, hogy altatást nem kértem. Altatással együtt bizony bőven 300 ezer forint felett lett volna. Ha más területekről is akarsz, akkor jobban járhatsz, ugyanis kedvezményeket is adnak. Egyébként mondjuk a csípő zsírleszívás 70 ezer körül van.
2011. máj. 31. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez marha jó. Először falsz, mint mangalica disznó. Ezalatt is élvezkedhetsz. Azt leszívatod magadról a zsírt, akciósan, 300000.- ért. Ha még sok is van rajtad, kapsz kedvezményt. De szép is az élet. Zabálás, szívás, zabálás, szívás. Akár egy rohadt nagy pumpa. Az élet értelme.
2011. jún. 1. 21:33
 8/12 A kérdező kommentje:
ebből arra jutottál h falok?? nah állj meg egy pillantra...először olvasd végig jolamit irtam utánna irkálljál ide ilyeneket te sügér....látom téged is most szabadítottak ....ezt gondolom egy olyan irta akinek fogalma sincs az életről......bocsmár h felmertem tenni egy kérdést és megsértettem kegyedet.....ökörállat mást nemtudok rád mondani....majd ha heti több ezret költesz teljes kiörlésű dolgokra meg mindenre ami egészséges tesem irnál iyleneket! b*lf*sz
2011. jún. 2. 12:41
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, kedves 20 éves leány! Én sokáig dolgoztam nők között, és volt alkalmam megfigyelni, a táplálkozási szokásaikat, már ami a munkaidő alatti zajlott. Nem sorolnám neked, mert unalmas, és egyoldalú volt. Egész nap ettek. Igaz, a fehér kenyeret, és a lisztet kerülték. A koronát egy nap az tette föl, hogy ebéd előtt még közösen behamikáztak egy nagy adag házi disznótorost is, rengeteg csoki, süti stb után. Az ebédet már valóban nyámmogva falták, így elmondhatták nekem, mint tanúnak, hogy voltaképpen semmi komolyat nem ettek, a reggelit is kihagyták.

Ez a zsírleszívás jó ötlet, de köttess magadra napelemes folyamatos szívókat, mert ahogy leveszik rólad, hamar visszaeszed.

2011. jún. 3. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Jut eszembe kis ducim!

Ez az ökörállat, meg a b@.lf.asz remekül mutatja az agyi helyzetedet. Sztem onnan ne szívass...

2011. jún. 3. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!