Minden együtlétkor(több hónapja),és máskor is fáj a bal oldali petefészkemnél és környéken. Van hogy hirtelen begörcsöl. Az orvos különöset nem tudott találni. Mi lehet ez a fájdalom?
Figyelt kérdés
Gyógyszereket is szedtem rá,de nem mulasztotta el.Azt mondta hogy menjek el lakaroszkópiára(Nem biztos hogy jól írtam le).A háziorvosom azt ajánlotta hogy várjunk még vele mert még fiatal vagyok műtéthez.És hogy menjek el másik nőgyógyászhoz is ,kérjem ki a tanácsukat.De ha nem talált semmit akkor mitől fájhat?Miómát is talált,rá 4 hétre nem mondott semmit.A háziorvosom szerint nem múlik el hamar(mióma).Valamitől csak fájhat nem?3*voltam a nőgyógyásznál és mindíg mást diagnosztizált.2009. márc. 17. 13:32
1/2 anonim válasza:
Jobb lesz ha másik nőgyógyászt keresel. Nem lehetséges, hogy a mióma ilyen gyorsan elmúlik ha egyáltalán van olyan hogy elmúlik. Valami gond van az orvossal.
2/2 anonim válasza:
Mindenképp menj el egy másik orvoshoz, aki rendesen megvizsgál. A mióma a méhben van, és nem szokott csak úgy elmúlni. Ha a petefészeknél fáj, az inkább ciszta lehet. Nekem csináltak laparoszkópiát petefészek ciszta miatt, mert folyamatosan növögetett, de így is egy másfél évig megvoltam vele. Ne izgulj, egy rendes orvos pontosan el fogja mondani, hogy mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!