Az erős menstruációs darabos vérzés nem okozhat mióma megnagyobbodást?
Figyelt kérdés
Tisztítóteát iszom, ami erős vérzést okoz. Van egy miómám. Állítólag az erős vérzés csak tisztulást jelent.2009. márc. 17. 10:51
1/2 anonim válasza:
A mióma okozhat darabos vérzést, de a vérzés megnagyobbodást szerintem nem. Próbáld meg a vegetáriánus étrendet, én 1 évig csináltam, sokkal jobban éreztem magam, nem görcsöltem, bár a darabos vérzés az megmaradt. Sajnos a stressz miatt l év után újra, és hirtelen nőtt. /A diéta alatt nem növekedett egy darabig./ Ki kellett venni a méhem, és az egyik petefészkem. De azóta nagyon jól érzem magam, semmi bajom, a műtétnek hátrányát nem érzem, csak előnyét.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de én terhesség előtt vagyok, már volt egy hasműtétem egy 9 cm-es mióma miatt, így a teherbeesés nem egyszerű, ráadásul most volt nem régen egy 9 hetes vetélésem.
2009. márc. 17. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!