Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen házi gyógymódok vannak...

Milyen házi gyógymódok vannak hüvelygombára?

Figyelt kérdés

Nincs hüvelygombám,csak tudni szeretném,hogy egyáltalán van-e erre valami házi dolog. Régen is kaptak el a nők ilyesmit? Mégis hogyan gyógyultak ki belőle? Ezt nem értem. Kérlek minden hasznos praktikát írjatok le mert érdekelne. Ja,és ne azt,hogy "Hát hüvelygombával legjobb orvoshoz fordulni..",mert nem ezt volt a kérdés. :)

Nagyon köszönöm mindenkinek! :))

2009. márc. 16. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szódabikarbónás ülőfürdő (nekem hatott,amikor már a 10. féle kuptól sem múlt el..)
2009. márc. 16. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazán? És pontosan hogyan készítetted el? Köszi a gyors választ! :)
2009. márc. 16. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Joghurt. Natúr. És helyileg kell használni, vagyis felhelyezed a hüvelybe. Kissé kellemetlen, amikor folyik ki, de hatékonyabb bármilyen kúpnál, mert azt viszed pontosan be, ami hiányzik onnan, és aminek a hiánya miatt a gombáid elkezdtek túlszaporodni.
2009. márc. 16. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Engedtem vizet a kádba h kb a hasam aljáig érjen ha beleülök,és beleöntöttem egy zacskó szodabikarbónát.De a második is nagyon jót irt,csak fontos,hogy élőflórás joghurt legyen.
2009. márc. 16. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
A joghurtos módszer kevésbé kellemetlen ha tamponba mártod és úgy helyezed fel. Lehet bele csepegtetni előzőleg egy kis graepfruit illóolajat. Olvastam egy cikkben. Állítólag érdemes alkalmanként akkor is megcsinálni ezt, ha egészségesek vagyunk. Egyébként igazad is van, hogy nem mész nőgyógyászhoz, sz@rnak azok rá mi bajod van, felírják ugyan azt a kúpot vagy hüvelytablettát mindenre. Én is kaptam már gombára bakteriális fertőzésre való kúpot... Nem csoda, hogy nem használt.
2009. márc. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!