Méhnyakrák, utolsó stádium, nyirokcsomó áttéttel. Mire számítsunk? Sugár, kemó szóba sem jöhet.
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 23:19
11/18 anonim válasza:
Olyan rossz ez: tapasztaltam, hogy a jó emberek annyit szenvednek. Életükben is és mikor "elmennek" akkor is. Igazságtalan ez!!
12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon igazságtalan tényleg!Ő egy igazi jóságos földre szállt angyal. Csak hálás lehetek a sorsnak, hogy én vagyok az unokája.
2011. máj. 27. 23:55
13/18 anonim válasza:
Vigasztalnálak úgy is: az angyalok a mennybe mennek...
14/18 A kérdező kommentje:
Ebben biztos vagyok!!!
2011. máj. 27. 23:59
15/18 A kérdező kommentje:
Még ilyen betegen is, ha a kezembe veszem a kezét, még ő simogatja az én kezem, és azzal foglalkozik, hogy velem mi van. Nem nyafog, nem panaszkodik, de a fájdalom így is az arcára van írva. :( Nagyon nehéz.
2011. máj. 28. 00:03
17/18 anonim válasza:
Vegyetek búzafűlevet!Drogériákban kapható.elég drága,viszont nagyon hatásos!Immunerősítő hatása kimagasló!Az egyik ismerősömnek más jellegű rákja volt,ő evvel gyógyult.Persze csodaszerek nem léteznek,de ő meggyógyult!Nem állítom,hogy ettől,de ez is segített és a hite,hogy legyőzi a kórt!
Támogassátok,szeressétek ez mind-mind pozitív energiát ad neki!Még hosszú együtt töltött időt kívánok nektek!!!!!
18/18 anonim válasza:
Hát szerintem is készüljetek fel a legrosszabbra sajnos.Vannnak dolgok amiket már nem lehet megváltoztatni,vagyis kevés az esély.S a betegség nem válogat,az is igaz,sokszor a jó embereknek több szenvedés jut,mint az ellenkezöjének.Nekem van egy nagyon jó ismerösöm,orvosom is egyben./nögyógyász/A sors furcsa fintora,hogy épp neki is ki kellett venni a nöi dolgait,ez is példa rá,hogy bizonyos esetben hiába a prevenció,a tüz közelében lenni se elég,a betegség nem tesz különbséget./12 éve 47 évesen mütötték/Tavaly az anyukája meghalt szintén rákban,s ez a végsö stádium amit itt elöttem is irtak,erös fájdalmak,fogyás,tehetetlenség,nehéz lassú elmulás,s hiába volt orvos a lánya a néninek,hiába tudtak minden beszerezhetö fájdalomcsillapítást kipróbálni,sajnos a harcot elvesztette,fájdalmak árán,hosszas haldoklás után távozott közülünk.Igy csak annyit tudok neked irni,ismételni az elözöeket,szeretetet adni,sok idöt tölteni vele,mást nagyon nem tudtok csinálni,meg persze segiteni mindenben.Kitartást kívánok ezen a nehéz életszakaszon...rengeteg er♫8t mert arra szükségetek lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!