Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisis lesz a bugyitok a nap...

Pisis lesz a bugyitok a nap végére?

Figyelt kérdés

Én pisilés után 3* szor is kitörlöm a nunim,de a bugyim nap végére tiszta pisi lesz.Azért kérdezem,mert ha másoknak nincs ilyen,akkor orvoshoz fordulok.

Előre is köszi a válaszokat!

2011. máj. 25. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a napi izzadságot hiszed pisinek? A szeméremtájék is ugyanúgy izzad, mint más testrész ráadásul sokkal könnyebben befülled és nyirkos lesz. Szerintem biztos nem pisi az...
2011. máj. 26. 10:26
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
:DDDD SÍROK :DDDD
2011. máj. 26. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt, amikor beteg voltam: felfázás + vesegyulladás. Szerintem biztos, ami biztos alapon nézesd meg dokival.
2011. máj. 26. 12:11
 14/21 A kérdező kommentje:

A normális válaszolóknak köszönöm a válaszokat és a tanácsokat:)

Aki pedig csak piszkálódik,annak azt üzenném,hogy soha sem tudhatjátok,nektek mi bajotok lesz egyszer!

2011. máj. 26. 12:28
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Én írtam, hogy sírok, meg is mondom hogy miért, de kérlek ne vedd bántásnak, ez csak az én véleményem :)

Ha olyan mértékben jelenik meg ez a tünet nálad napról napra, hogy az már zavaró, kényelmetlen, esetleg ijesztő (átázás, szagok, stb) akkor egyértelmű, hogy nem egy mindennapi problémáról van szó, ami minden nőnél így van - tehát azonnal dokihoz kell menni.

Ha viszont nem olyan "vészes" a helyzet (és ezt szerintem te magad kell, hogy el tudd dönteni, nem az itteni válaszadók) akkor arra találták ki a tisztasági betétet.

Az egészben az akasztott ki, hogy nem egy 12 éves kislány vagy, akitől még talán normális is lenne egy ilyen kérdés, hanem egy felnőtt nő.

Én 24 éves vagyok, de már 10 évvel ezelőtt is tisztában voltam ezekkel a dolgokkal..

2011. máj. 26. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok: ha a nődoki nem talált semmit, akkor menj tovább, vizsgáltasd ki magad rendesen.
2011. máj. 26. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor befejezem a pipilést és törlést , állnék föl és akkor jön 1 cseppecske még utólag.Úgyhogy vizelés befejezése után várok 10 másodpercet kb.Ezzel nem kell foglalkozni amúgy,viszont ha tornáztatod az mindenképp előnyödre szolgál.
2011. máj. 27. 20:42
 18/21 anonim ***** válasza:
nem mindenki egyforma, nem értem miért kell piszkálódni. lehet, hogy ő meg olyat tud, amit te nem... ezen az oldalon mindenki olyan kérdést tesz fel, amit nem tud, most mindenkit röhögjünk ki, hogy "de hülye vagy, én ezt már 10 éve tudom"?...
2011. máj. 27. 21:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Az enyém csak kicsit lesz pisis.
2011. júl. 21. 08:34
 20/21 laszlo racz ***** válasza:
0%
Nemis csoda a nök töbsege nem törli ki a puncijat pisiles utan.
2016. dec. 28. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!