Pisis lesz a bugyitok a nap végére?
Én pisilés után 3* szor is kitörlöm a nunim,de a bugyim nap végére tiszta pisi lesz.Azért kérdezem,mert ha másoknak nincs ilyen,akkor orvoshoz fordulok.
Előre is köszi a válaszokat!
A normális válaszolóknak köszönöm a válaszokat és a tanácsokat:)
Aki pedig csak piszkálódik,annak azt üzenném,hogy soha sem tudhatjátok,nektek mi bajotok lesz egyszer!
Én írtam, hogy sírok, meg is mondom hogy miért, de kérlek ne vedd bántásnak, ez csak az én véleményem :)
Ha olyan mértékben jelenik meg ez a tünet nálad napról napra, hogy az már zavaró, kényelmetlen, esetleg ijesztő (átázás, szagok, stb) akkor egyértelmű, hogy nem egy mindennapi problémáról van szó, ami minden nőnél így van - tehát azonnal dokihoz kell menni.
Ha viszont nem olyan "vészes" a helyzet (és ezt szerintem te magad kell, hogy el tudd dönteni, nem az itteni válaszadók) akkor arra találták ki a tisztasági betétet.
Az egészben az akasztott ki, hogy nem egy 12 éves kislány vagy, akitől még talán normális is lenne egy ilyen kérdés, hanem egy felnőtt nő.
Én 24 éves vagyok, de már 10 évvel ezelőtt is tisztában voltam ezekkel a dolgokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!