Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nő szőr a mellbimbótok körül?

Nő szőr a mellbimbótok körül?

Figyelt kérdés
Nenevessetek ki,ez igaz....Pár szál de nagyon idegesít.Szemöldökcsipeszel ki szokom szedni,de akkor is zavar...
2011. máj. 25. 22:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
nekem is van pár szál,én is kiszedem. az aggódó válaszolóknak: ha tövestül sikerül kitépni, nem nőhet helyette több vagy erősebb, csak ha beszakad. ha tövestül kitéped max ugyanannyi, ugyanolyan nőhet ki. vagy véletlenül pont akkor nő ki másik is és azért tűnik úgy, h a szedéstől sűrűsödött.
2011. máj. 26. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van, de nekem ilyen fekete hosszúak. 2-3 centisek... én egyelőre nem bántom, amikor volt barátom, akkor szedtem, most nem erősítem, nekem jó így, már megszoktam. Majd ha megint lesz és zavarja, akkor szedem megint.

20/l

2011. máj. 26. 10:50
 13/13 anonim válasza:
nekem is nő sajna :( és az a baj, hogy olyan érzékeny ott a bőr, hogy csipeszelés után begyullad. pedig használok antibakteriális krémet, szőrbenövés- gátlót, de még így is látszik egy-két pötty. nektek mi vált be erre?
2011. jún. 12. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!