Tenyér nagyságú, véres-fehér valami jött kibelőlem. Mi ez?
Lehet, hogy egy ideig nem vált le a méhnyálkahártyád, csak akkor ott, egy darabban.
Alvadt vér is lehetett, vagy megszakadt mola terhesség... Remélem, a doki meg tudta mondani.
mola terhesség? az micsoda? ezt kizárnám, mert védekeztünk mindig.
a doki annyit mondott, hogy látnia kellett volna, hogy tudja miaz..
A mola terhesség olyan, hogy a sejtcsomó elkezd burjánzani, csak osztódik-osztódik, de nem alakulnak ki olyan részei, amiből később a testrészek és szervek lesznek. Általában habos váladékozással jár. Ezért jutott eszembe, mert mondtad, hogy fehéres színe volt annak, ami kijött. Mola terhességnél extrém magas a hcg szint, részéleeges mola terheségnél viszont extrém alacsony.
azóta semmi. csak marhára kiváncsi lennék mi volt az.
de mondom terhességet kizárnám, mert bogyó előtt gumival védekeztünk, és nem volt vele semmi probléma. de azért köszi.
amikor utána olvastam, hogy mások írnak-e hasonlót, a nyákdugót találtam. na kb szerintem hasonló volt, dehát az nem lehetett, mert úgye az szülés előtt van.
szóval én legvalószínűbbnek a méhnyálkahártya darabot tartom, mert végülis előtte nem volt normális menstruációm az sem ürült normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!