Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tenyér nagyságú, véres-fehér...

Tenyér nagyságú, véres-fehér valami jött kibelőlem. Mi ez?

Figyelt kérdés
Volt már valakivel ilyen? Most van az első fogamzásgátlós \'menstruációm\'. Azért kezdtem el elsősorban szedni, mert rendszertelen volt a vérzésem (hónapokig nem volt semmi, aztán hónapokig folyamatos vérzés, kisebb-nagyobb intenzításokkal), másodszempontból, pedig párkapcsolatban élek, és nemi életet is élünk. Ott sem árt. 18 éves vagyok, volt már valakivel hasonló? Iszonyatosan elekzdtem görcsölni (eddig sose fájt ennyire a vérzésem), már sírtam, annyira, bevettem két szem nospát, elmentem fürödni és a vizem színe pirosas lett, és voltak ilyen véres darabok (elvileg a levált nyálkahártya, ami ilyen darabokban jön ki vérzéskor), és egy hatalmas tenéyr nagyságú vérből álló akármi. Fogalmam sincs mi volt az, ilyen fehéres színe is volt. A héten megyek dokihoz, az száz, de addig is jó lenne valamit tudnom. Nézegettem itt kérdéseket, és legtöbbször ilyeneket már terhes nők írtak. Én viszont nem voltam/vagyok terhes. Köszi!
2009. márc. 14. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem valami ciszta lehetett, bár ha nem mutatták ki... NEmtudom :S
2009. aug. 3. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy ideig nem vált le a méhnyálkahártyád, csak akkor ott, egy darabban.

Alvadt vér is lehetett, vagy megszakadt mola terhesség... Remélem, a doki meg tudta mondani.

2009. aug. 3. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:

mola terhesség? az micsoda? ezt kizárnám, mert védekeztünk mindig.

a doki annyit mondott, hogy látnia kellett volna, hogy tudja miaz..

2009. aug. 3. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Azóta volt valami gondod vele? vagy vmi hasonló?
2009. aug. 3. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:

A mola terhesség olyan, hogy a sejtcsomó elkezd burjánzani, csak osztódik-osztódik, de nem alakulnak ki olyan részei, amiből később a testrészek és szervek lesznek. Általában habos váladékozással jár. Ezért jutott eszembe, mert mondtad, hogy fehéres színe volt annak, ami kijött. Mola terhességnél extrém magas a hcg szint, részéleeges mola terheségnél viszont extrém alacsony.

[link]

2009. aug. 3. 22:02
 16/17 A kérdező kommentje:

azóta semmi. csak marhára kiváncsi lennék mi volt az.

de mondom terhességet kizárnám, mert bogyó előtt gumival védekeztünk, és nem volt vele semmi probléma. de azért köszi.

amikor utána olvastam, hogy mások írnak-e hasonlót, a nyákdugót találtam. na kb szerintem hasonló volt, dehát az nem lehetett, mert úgye az szülés előtt van.

szóval én legvalószínűbbnek a méhnyálkahártya darabot tartom, mert végülis előtte nem volt normális menstruációm az sem ürült normálisan.

2009. aug. 3. 22:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Régi már a kérdés, de érdekelne, mi volt az, mert ma ugyanez történt velem az első fogamzásgátlós vérzésemnél :((
2010. jan. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!