Nemi szőrzetet nőknél hány évesen, hogy, mennyit szoktak vágní?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 17:11
1/4 anonim válasza:
Nem egyértelmű a kérdésed..lehet a nemi szörzetet igazitani, leborotválni, valaki csak fazonra nyirja...egyéni igény és izlés szerint. 34/N
2/4 anonim válasza:
Kb 17 évesen borotváltam le magam először. Először csak a nemiszervem két szélén, tehát nem az egészet... Aztán ahogy gyakoroltam, egyre beljebb borotváltam, és elkezdtem levágni a maradéknak a hosszát. Végül eljutottam arra hogy egy kétcenti széles, rövid hosszúságúra vágott csík maradt. Aztán 18 évesen felfedeztem hogy nem csak fennt van szőr, hanem lentébb is... Azóta minden borotválkozásnál teljes tatarozást tartok és a végbél nyílásig lemegyek a borotvával.
Nagyjából ennyi :)
3/4 anonim válasza:
Én kb. 19 éves korom óta mindig teljesen csupaszra borotválom.
25/L
4/4 anonim válasza:
Én csak a hosszából vágok kicsit.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!