Fekete zselés állagú valami folyik belőlem, de van amikor barna. Van okom aggódni?
Fekete? Nem lehet sötét vörös, vagy barna?
Miért nem menstruálsz?
Igen fekete színű.
Jó kérdés,hogy miért nem menstruálok...ezt én sem tudom,sőt még az orvos se.Vagyis ő azt gondolja,hogy azért mert még van tejem.Írt tejapasztó gyógyszert,amit nem fogok beszedni,mert amikor az elsőt bevettem,azt hittem,hogy a temetőbe kötök ki olyan rosszul voltam,úgyhogy semmiképp nem veszem be többet azt a gyógyszert.
Már lassan 9hónapja,hogy szültem.4hónapos volt a babám amikor először megjött (szülés után).Utána 2hónapig rendbe volt a vérzésem.Aztán semmi.Most meg ez a fekete,barna néha vér színű nyúlós valami van.Már nagyon kivagyok.....és félek,mert nem szeretném,ha komolyabb bajom lenne.
Javítsatok ki, ha tévedek, de a 9 hónapos gyerekek még szopnak. Tejapasztó?!
Keress egy épelméjű orvost, de nagyon sürgősen.
Már nem szopik a kisfiam.6hónapos koráig szoptattam,utána már nem kellett neki.
Azért írta fel ezt a gyógyszert,mert úgy gondolta,hogy ez lehet a baj,hogy azért nem jön meg a menstruációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!