Külsőleg használandó krém belsőleges használata?
Nem tudom milyen krémről beszélsz, de el kellene menned orvoshoz.
Vagy vannak otthoni módszerek. Pl a fokhagyma "tampon". A fokhagyma nagyon jó gomba ellen, ehetsz is belőle nagyon sokat, az kiűzi a gombát.
Mi köze a hüvelyemnek a bélflórához?
Egyébként a Canesten krémre gondolok, ami a szeméremajkakra való.
Mérgezés.
Nem véletlenül nem lehet megenni.
Ha meg úgy értetted, hogy a hüvelyedbe akarod kenni (bele), az többet árt, mit használ. Így is gyulladt a nyálkahártya, a krém még tönkre is teszi.
A gombát nem "elkaptad", hanem vagy ki sem gyógyultál belőle, vagy a párod visszafertőzött. Őt is kezelni kell. Egy nőgyógyászt tudnék javasolni. Ha már voltál 2-szer, akkor egy másik nőgyógyászt.
Gondolom, a krémet belsőleg a hüvelyben akarod használni, ha jól értem...
Ez sem tanácsos, mivel a nyálkahártyát tönkreteszi. Így az összes létező kósza fertőzést el fogod kapni, és szexelni is csak síkosítóval tudsz a közeljövőben.
Akkor már inkább tényleg fokhagyma, meg egy-egy ülőfürdő, akár ecettel és sóval elkevert fürdővízben, akár utánajársz a neten, milyen gyógynövényeket lehet használni.
Aztán majd elmész a dokihoz, ha lesz pénzed a tablettára.
A kamillán kívül jó a cickafark is, most fog nyílni, ingyen szedheted.
Vehetsz a patikában borax glicerint is, olyan 400 ft körül van, ha jól tudom.
Többet árthatsz vele.
Inkább tűrj, kérj pénzt, addig elmész a dokihoz és kérsz tenyésztést. Akkor megmondják pontosan melyik fajta okozza és nem egy szélesspektrumú szart írnak fel. Plusz gombára a kezelés azért nem egy pár napig tart krémekkel, bőrgombában rutinos vagyok, ott pl. 2-4hét a kezelés.
Ha a tünetek múltával abbahagytad, akkor jól elcseszted, mert onnan még messze a kezelés vége.
Amúgy meg elképzelni nem tudom, hogy kapnak el emberek mosdóban ilyesmit. Nyilvános helyen, idegeneknél alap, hogy nem ülsz rá. Suliban kapj elő egy kézfertőtlenítőt, mert azzal, hogy megfogod a kilincset, már egy csomó mindent összeszedhetsz, tekintve, hogy kifelé még kézmosás nélkül megy az ember. Légy elővigyázatossabb, és menj el most orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!