Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel lehet ki tolni a menstru...

Mivel lehet ki tolni a menstruációt a fogamzásgátlón kívül?

Figyelt kérdés

Következő hónapban mennék lalroszkópiára petevezeték vizsgálat miatt de sajnos az eddigi 26-27 napos ciklusaim harmadik hónapja lerövidültek 22-23 napra és ahogy számoltam pont akkor fog meg jönni mikor kellene mennem műtétre de nagyon nem szeretném emiatt halasztani a lapart ha már egyszer rá szántam magam és az időpontom is meg van!

Akinek van bevált módszere kérem segítsen!!!

Előre is köszönöm!!!

2011. máj. 19. 07:15
 1/10 anonim ***** válasza:
stresszelj extra sokat! lehet meg sem jön.
2011. máj. 19. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmivel.
2011. máj. 19. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2011. máj. 19. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyógyszer nélkül valóban nem lehet. egyszerű, ha kérsz egy másik időpontot, és elmondod, hogy miért...
2011. máj. 19. 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Dettó ugyan ez volt a szitu a múlt héten. Nekem is megjött a műtét előtti napon. Féltem, hogy nem fogják megcsinálni. Mikor a műtét előtti napon kaptam beöntést, akkor szóltam a nagyon aranyos, és kedves Nővérkének. Azt mondta, hogy nem baj ha nagyon nincs meg. De ne reklámozzam. A műtét reggelén persze, hogy a sok idegeskedéstől még jobban meg volt. Szóltam a főnővérnek is, hogy ilyenkor mi van. Kérdezte, hogy mennyire van meg. mondtam hogy erősebb mint tegnap, de nem nagyon erős. Azt mondta, hogy ne szóljak senkinek. És úgy tettünk, mintha nem lenne meg. Megműtöttek. Az orvos annyit mondott másnap, mikor elmondta hogy mi volt a műtéten, hogy idő közben megjött a menstruációm, de már ha elkezdték a műtétet nem hagyják abba.

Annyi van, hogy múlthét csütörtökön műtöttek, és ma reggel még egy picit véreztem. De semmi bajom nincs.

Kitartást, és sok sikert!

U.I: Mindennap megettem 1 kg citromot, de nem használt most. Előtte való hónapban viszont a narancslétől 5 napot késett. Tehát a citrom vagy bejön, vagy nem:(

2011. máj. 19. 11:34
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat csajok!Mindjárt meg próbálom fel hívni a dokimat,hogy ő mit tanácsol mert ha meg lehetne oldani nem nagyon szeretném el tolni a műtétet mert bár tudom muszály de így sem volt egyszerű rá vennem magam,hogy el menjek!

Kedves utolsó:Neked is átjárhatóság miatt csinálták?Ha igen sikerült átjárhatóvá tenni?Milyen volt az ébredésed?Hol csinálták?

Bocsi a sok kérdésért de gondolom tudod milyen az amikor az ember még előtte áll!

Nagyon sok sikert kívánok!!!

2011. máj. 20. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem volt semmi baj az ébredésemmel. Nyugodtan ébredtem. Bár délután hánytam egy kicsit, de semmiség volt. Sajnos nem tudták átjárhatóvá tenni. Tehát csak a lombik maradt. A Honvédba csinálták. Neked hol csinálják?

2011. máj. 20. 13:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Beszéltem a dokimmal és meg lehet oldani gyógyszeresen egy-két napot így hétfőn megyek is hozzá!

Köszi mindenkinek és utolsó várom az élménybeszámolót és persze azt is hónap végén,hogy sikerült és kismama lettél!!!

2011. máj. 20. 13:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Most olvastam,hogy már válaszoltál is!!!

Hát sajnálom,hogy nem sikerült de a lombiknál nagyobb az esély és ha más gond nincs akkor már közel a cél!!!

Nekem a Péterffyben csinálják!Nagyon félek az egésztől és már szeretnék végre túl lenni rajta és egyenlőre nagyon bízom abban,hogy meg tudják oldani így talán vége lesz ennek a mizériának de persze majd ki derül!!!

2011. máj. 20. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a beöntéstől féltem a legjobban:D Persze a műtét előtt már ideges voltam nagyon. Alig vártam, hogy elaltassanak, hogy ne tudjak semmiről. Kitartást! Ne félj!!
2011. máj. 20. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!